- 6 Mart 2025
- 149
- 67
- 13
- 29
Kan verdim ama bugün çıkmazmış yarini bekliycem artik ya of geçmiyor saatlerHaber lütfen banada inş olmuştur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim ama bugün çıkmazmış yarini bekliycem artik ya of geçmiyor saatlerHaber lütfen banada inş olmuştur![]()
Ayyy hadi bakalım ben iyi hissediyorumKan verdim ama bugün çıkmazmış yarini bekliycem artik ya of geçmiyor saatler
Progesteron 14 çıkmış beta 2Ayyy hadi bakalım ben iyi hissediyorum
Siz bence net hamilesinizProgesteron 14 çıkmış beta 2
Progesterondan dolayimi oyle dediniz inşallah öyledir kasik bel ağrısı yasiyorum ve çok halsizim uykum geliyor sürekliSiz bence net hamilesiniz
Evet Progesterondan dolayı öyle dedim kan verdiniz miProgesterondan dolayimi oyle dediniz inşallah öyledir kasik bel ağrısı yasiyorum ve çok halsizim uykum geliyor sürekli
Evet Progesterondan dolayı öyle dedim kan verdiniz mi
Kaç çıktı acaba kanınızDn verdim negatif çıktı ama adetime daha bir hafta var
<2 ciktiKaç çıktı acaba kanınız
Yükselir bence<2 cikti
İnşallah sizin var mı peki cocugunuzYükselir bence
Ayyy bence de hamilesinİnşallah sizin var mı peki cocugunuz
Allah soylettiriyor heraldee inşallah inşallah rabbim isteyen herkese versinnnnnnnAyyy bence de hamilesin
Amin kuzum inşallahAllah soylettiriyor heraldee inşallah inşallah rabbim isteyen herkese versinnnnnnn
Bende bu ay klomen kullandım dün ovitrelle oldum beklemediyim canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızKızlar bende hiç bir sıkıntı yok sadece amh 0.849 23 yaşındayım bu ay klomene başladım 5 gün günde 2 adet olarak benimle aynı durumda olan varmı moral verebilecek klomen ile gebe kalan :))
Merhaba progesteron yüksek olunca gebelik mi oluyorEvet Progesterondan dolayı öyle dedim kan verdiniz mi
Direk hamilelik diyemeyiz de yüksek olursa kaliteli yumurtlama olmuş demektirMerhaba progesteron yüksek olunca gebelik mi oluyor
Bende bu ay klomen kullandım dün ovitrelle oldum beklemediyim canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız![]()
Amib kuzum inşallah seniin sorun varmıydı neydiBende bu ay klomen kullandım dün ovitrelle oldum beklemediyim canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız![]()