Klomenn

Eklentiler

• IMG_4974.webp
    IMG_4974.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Amin inş bu testleri ilk defa kullanıyorum pik görmek iyi bişey dimi yumurtladığımı gösteriyor yani
Evet ama ben ovulasyon testinde pik göremedim fakat doktor 20 mm olduğunu söyledi değerlendirin dedi mutlaka bizde öyle yaptık inşallah çatlamistir soldaki çatlamış dedi sağda da 2 gün agri oldu çatladı inşallah şimdi beklemedeyim üstünden 2 hafta geçmesini bekliycem mecburen

Evet ama ben ovulasyon testinde pik göremedim fakat doktor 20 mm olduğunu söyledi değerlendirin dedi mutlaka bizde öyle yaptık inşallah çatlamistir soldaki çatlamış dedi sağda da 2 gün agri oldu çatladı inşallah şimdi beklemedeyim üstünden 2 hafta geçmesini bekliycem mecburen
İnş herşey istediğin gibi olur o çift çizgiyi görürsün mutlaka haber et bana canım :) bu ayda olmazsa ben süt buharını deneyeceğim

Salı günü doktora gidicem kasik agrisi halsizlik uyku hali var birde rüyamda sürekli kendimi hamile görüyorum ya 😀😀😀 sen naptin
Ay. Ciddimi bende de aaynısı var sürekli rüyamda hamile görüyorum kendimi benim reglime 2 gün kaldı göğüs şişliği dışında bişi yok bekliyorum sjsjsjs

Ay inşallah hamileyizdir ya benim kasiklarimda batmalar devam ediyor bariz bi şekilde sanki bıçak saplanır gibi özellikle sağ kasikta evde test yokmu yapsaydin
Ay. Ciddimi bende de aaynısı var sürekli rüyamda hamile görüyorum kendimi benim reglime 2 gün kaldı göğüs şişliği dışında bişi yok bekliyorum sjsjsj

Kizlar umut olsun diye yazıyorum.
Uzun bir süre gebelik olmayınca doktora gitmiştik. Eşimin değerleri baya düşük çıktı. Benim de pkos vardı. Ama gebeliğe engel değil dedi. Eşimin değerlerini görünce sizin aşılama bile olmaz diyerek direkt tüp bebeğe yönlendirildik. Tabi o sıra yaşımız da küçük olunca bir süre bekleyelim dedik. Daha önce başka bir doktor bana klomen verip yolladı. İlacı alıp kullanmadım hemen. Eşim için takviye aldık. Kürler yaptık. O sıra sağlıklı beslenip egzersiz yapmayı da ihmal etmedik. 3.ayın sonunda adetle birlikte klomen kullanmaya basladım. Yumurtlama takibini evde yaptım. 2 gün yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim. Çok şükür ikizlere hamile kaldım. Hatta ikiz olduğunu 10. Haftam da ögrenmistik. Doktorla görmemiş ikinci keseyi.
Demem o ki ümidinizi kesmeyin. Ve sağlıklı beslenip egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Yumurta ve spermin kalitesi artıyor.
İnşallah siz de güzel haberler alırsınız 🤗

Kizlar umut olsun diye yazıyorum.
Uzun bir süre gebelik olmayınca doktora gitmiştik. Eşimin değerleri baya düşük çıktı. Benim de pkos vardı. Ama gebeliğe engel değil dedi. Eşimin değerlerini görünce sizin aşılama bile olmaz diyerek direkt tüp bebeğe yönlendirildik. Tabi o sıra yaşımız da küçük olunca bir süre bekleyelim dedik. Daha önce başka bir doktor bana klomen verip yolladı. İlacı alıp kullanmadım hemen. Eşim için takviye aldık. Kürler yaptık. O sıra sağlıklı beslenip egzersiz yapmayı da ihmal etmedik. 3.ayın sonunda adetle birlikte klomen kullanmaya basladım. Yumurtlama takibini evde yaptım. 2 gün yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim. Çok şükür ikizlere hamile kaldım. Hatta ikiz olduğunu 10. Haftam da ögrenmistik. Doktorla görmemiş ikinci keseyi.
Demem o ki ümidinizi kesmeyin. Ve sağlıklı beslenip egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Yumurta ve spermin kalitesi artıyor.
İnşallah siz de güzel haberler alırsınız 🤗
Bende evde takip ettim yumurtlamayı klomen kullanıp bekliyorum şuan inş olur canım

Back
X