Klomenn

Ben AMH değerimizin bilmiyorum şimdiye kadar. Bende PKOS var ve Tüp bebek öncesi kadın doğum doktorum bana Klomen verip sonrasında çatlatma iğnesi veriyordu. 3yıl önce bi gebeliğim oldu ama dış gebelik ile sonuçlandı.
Daha sonrasında bir kaç defa denedik bu yöntemi artık düzenim bozuldu iyice, adetlerim dahada çok gecikmeye başladı. 2-3sy adet olmadığımı bilirim.
Uzm. Doktora gittim ve orda öğrendim ki klomen ile yapılan tedavi bana göre değil ve yanlış bir tedaviymiş.
Ben çok kilo aldım klomen kullandığım zamanlarda. OHSS oluyormuşum her seferinde.

Benden size tavsiye, sadece bir doktora bağlı kalmayın hatta uzm. Doktor ile görüşün.
Ben başka kadın doğumada gittim oda aynısının uygulamak istedi.
Gerçekten Uzm. Dr. Görüşü almak çok önemli

Ben AMH değerimizin bilmiyorum şimdiye kadar. Bende PKOS var ve Tüp bebek öncesi kadın doğum doktorum bana Klomen verip sonrasında çatlatma iğnesi veriyordu. 3yıl önce bi gebeliğim oldu ama dış gebelik ile sonuçlandı.
Daha sonrasında bir kaç defa denedik bu yöntemi artık düzenim bozuldu iyice, adetlerim dahada çok gecikmeye başladı. 2-3sy adet olmadığımı bilirim.
Uzm. Doktora gittim ve orda öğrendim ki klomen ile yapılan tedavi bana göre değil ve yanlış bir tedaviymiş.
Ben çok kilo aldım klomen kullandığım zamanlarda. OHSS oluyormuşum her seferinde.

Benden size tavsiye, sadece bir doktora bağlı kalmayın hatta uzm. Doktor ile görüşün.
Ben başka kadın doğumada gittim oda aynısının uygulamak istedi.
Gerçekten Uzm. Dr. Görüşü almak çok önemli

İnanır mısın 4 ay da 6 doktor ile görüştüm:)

İnanırım tabii. Bende öyleydim taaa ki Ankara’da uzman doktor ile karşılaşana kadar 🥹
Ben karşılaşamadım sanırım aslında bi tanesi çok iyiydi ama aşırı umutsuz konuştu benim herşeyim normal sadece amh0.849 benim antral folik 4,5 tane sağ da da 18 mm gelişen folikülüm vardı aslında güzel bişeydi ama benimle umutsuz konuşunca onuda bıraktım🤣

Ben karşılaşamadım sanırım aslında bi tanesi çok iyiydi ama aşırı umutsuz konuştu benim herşeyim normal sadece amh0.849 benim antral folik 4,5 tane sağ da da 18 mm gelişen folikülüm vardı aslında güzel bişeydi ama benimle umutsuz konuşunca onuda bıraktım🤣
İnanırım tabii. Bende öyleydim taaa ki Ankara’da uzman doktor ile karşılaşana kadar 🥹
Canım ovulasyonum bugün böyle çıktı pik olmuş dimi

Eklentiler

• IMG_4974.webp
    IMG_4974.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 9
Bende aynı amh düşüktü. Tüp bebek tedavisine gitmeden once klomen kullandım sırf değerlendirmek için ayı. Tüp bebek gorusmeeinde doktor alttan baktı yumurtan çatlamış dedi. Hamile olduğumu öğrendim sonra:) 3 yıldır da defalarca klomen icmisligim vardır belki o işe yaradı bide kalitesi artsın diye prowomen kullanmıştım 2 ay. O da fayda etmiştir heralde
Kaçtı sizin amh

kızlar benimde klomenle bu ilk ayım ,
5 gün sabah akşam kullandım
döngünün 11. günü 5 yumurta büyümüştü
en büyüğü 22 mm
19 mm ve diğerleri olarak

çatlatma yapmadık , ilk ay bende heyecanla bekliyorum
Ne yaptın canım

Back
X