• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle yumurtlama

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Merhaba arkadaşlar. Klomen kullanıp erken yumurtlayanlarınız var mı? Bu yumurta illaki 12. günden sonra mı olur. Ben 8 kasımda adet oldum. Beşinci günü klomene başladım. Beşinci gün adetim yoktu ama. Dört gün sürdü. Adetin 9-10-11 günleri karnımın alt kısmında sık sık batma tarzı sancılar vardı. bugün 12.güne girdim. Sol tarafta seyrek de olsa hala batmalar var. Muayenem daha 21 kasımda. O arada doktor herhangi bir takip vermedi. PKO lu olduğum için yumurta işlerinden pek anlayamıyorum. Öyle uzayan akıntı falan da hayatım da görmedim. Ağrılı geçen iki gün ara ara beyaz akıntı oldu. Durumum bu.

Sormak istediğim erken yumurtlama olabilir mi?
Böyle olup kist oluşanlar var mı?
Bu ağrılı dönem ilişki olmalı mı, klomenden sonra iki gün beklemek şart mı?

Sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim arkadaşlar.

slm canım bende öyle olduğunda doktorum yumurtalerın büyüdüğü için baskı yapıyor demişti artı yumurtlama dönemlerin hep öyle olur bir keresinde adım attığımda bile ağrı yapıyordu dr.gittim yumurta kisti oluşmştu neyse doğum kontrol hapıyla geçmişti klomenden bittikten iki gün sonra bende dr.kontrolüne giderdm sanrım herkes iki gün arayla gidiyor

Back