Gebeliğe Hazırlık Klomenle ilk ayim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sözde bugün alıp yapacaktım ama öğleye kadar o kadar çok tuvalete gittim ki
Bence yap sık sık ev çıkma hamilelik belirtisi benim ilk kaybımda bnde aşırı çok çıkıyordum yapsan çıkar bn ozmn adetime 5 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı

Bnim klomen kulaldigimdan beri ağrıyor kasigim ve siş
Yumurtlama döneminde agrımıştı sağ tarafım yumurta o taraftaydi çünkü. Catlamadan sonra bı on gün kadar hiç ağrımadi ta kı son üç güne kadar işte. Bugün bel ağrısı da başladı bı kaç saat sonra bakalım öğreneceğim inşallah sonucu inşallah psikolojik olarak hazır olurum negatif görürsem

İnşallah pozitifi görürsünüz

İnşallah pozitif görürsün canım benim ben geçen ay 30. Da hasta oldum bakalm bekliyrm senin günün geçti mi

İnşallah olmazsın kuzum bnimde sivircilerim çıktı molermen çöktüm daha yolun başındayım belki ama zor rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım
Kafayı yicem ama sanırım bu ay
Dün öğleden sonra gece yatincaya kadar bel ağrısından duramadim resmen. Yarım saat ayakta kalsam hemen belim ağrımaya başladı. Acaba erken mi yaptım dedim testi. Şimdi bı daha yapmak için cumayı yani 35. Günü beklicem

İnşallah vardır bisielr kuzum haber ver muhakkah

Adetim geldi bugün 3. Günü . Doktora gittim bugün, bu ay yöne klomen kullanicam dozu iki katına çıkardı, ağrıların artacak ama haberin olsun dedi
Anladım kuzum bnde test yaptım negatif adet olsamda başlasam klomene bnde ikinci kullanımım olcak bnde sabah akşam içmeye başlıcam ilkinde sadece günde bı taneydi

Anladım kuzum bnde test yaptım negatif adet olsamda başlasam klomene bnde ikinci kullanımım olcak bnde sabah akşam içmeye başlıcam ilkinde sadece günde bı taneydi
Bende de öyleydi işte. Bu ay farklı olarak eşime promen ve bana da folik asit baslicaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…