Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belinin altına yastık koyup bacaklarını da kaldır bi yarım saat falan yatarsan iyi olur canımKizlar 2 yumurtam olusmustu bugun 13. Gunum ve 24mm olmus catlamis. Doktor her gun iliski dedi diger yumurta 14mm o buyurmu? Iliskiden sonra yatmakmi gerekiyor yardim edin bi
evet en azından 15 dakika yat canım bende klomen ile ilk ayımda hamile kaldım ama ne yazık ki düşük yaptım 9.haftada .allah gönlüne göre versinKizlar 2 yumurtam olusmustu bugun 13. Gunum ve 24mm olmus catlamis. Doktor her gun iliski dedi diger yumurta 14mm o buyurmu? Iliskiden sonra yatmakmi gerekiyor yardim edin bi
öyle birşey söylemek yanlış olur düşük için progestan falan da kullandım allahın takdiri böyle oldugu için düştü.Düşük riski bu ilaçla yüksek mi peki?
Anladım canım herşeyin hayırlısı. Şimdi kullanmaya devam ediyormusun peki klomeniöyle birşey söylemek yanlış olur düşük için progestan falan da kullandım allahın takdiri böyle oldugu için düştü.
Denediniz mi testAradan yıllar geçmiş ama belki buralarda birileri kalmıştır
Bu ay bende ilk defa klomen kullandım ve şimdi sonuç bekliyorum ama her ay adet öncesi yaşadığim belirtileri yaşıyorum ki aynı şeyler hamilelik belirtileri olarak da geçiyormus ortalama adet tarihime 5 gün var. Test yapsam çıkar mı ki?
Hayır denemedim. Birincisi negatif çıkarsa çok üzülürüm diye, ikincisi de küçük bı sahil kasabasında yaşıyoruz neredeyse herkes bizi tanıyor biraz netlesmeden eczaneden gebelik testi almak istemememden. Biliyorum çünkü soracaklar sonra noldu diyeDenediniz mi test
Canım inşallah hamilesindir bnce öylesin bnimde bat 4 gün kaldı İnşallah ikimizde hamileyizdir ama bnce sn test al çıkar sorarlarsa sorsunlar boswerHayır denemedim. Birincisi negatif çıkarsa çok üzülürüm diye, ikincisi de küçük bı sahil kasabasında yaşıyoruz neredeyse herkes bizi tanıyor biraz netlesmeden eczaneden gebelik testi almak istemememden. Biliyorum çünkü soracaklar sonra noldu diye
Birde dün sağ kasigimin ağrısı devam etti bütün gün doktorumu aradım son care. Bıçak saplanır gibi olmuyor ve duramayacak kadar değilse sıkıntı yok dedi ilaç kullanmandan yumurtalığın büyüyor dedi. Hareket kısıtlaması yap, Duramazsan gel yarın nobetciyim dedi hatta.
Ama ben bu gece göğüs ağrısından uyuyamadım Allah'ım neler oluyor bana
Bütün gece sağa dönsem ağrı sola dönsem ağrı sürekli goguslerimin ağrısina uyandim
Epi topu 2 eczane var yarın acilsinlar almayi düşünüyorum, ama salı sabahı yapicam inşallah. Kendimi sürekli telkin ediyorum adet gelebilir hazırlıklı ol diyeCanım inşallah hamilesindir bnce öylesin bnimde bat 4 gün kaldı İnşallah ikimizde hamileyizdir ama bnce sn test al çıkar sorarlarsa sorsunlar boswer
Amin canım benim inşallah haber ver muhakkah banada :)Epi topu 2 eczane var yarın acilsinlar almayi düşünüyorum, ama salı sabahı yapicam inşallah. Kendimi sürekli telkin ediyorum adet gelebilir hazırlıklı ol diye
İnşallah sende gebesindir, Allah'ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤
Bu arada bende ilk defa klomen kullandım kasık ağrım var bide kasıgim şiş göğüste hafif ağrı var adet belirtiside olabilir bilmiyorum senin ilk gebeligin mi olcak bnim evleneli bı sene olcak bı ay sonra bı kere kürtaj oldum gelişmedi ondan snrada uğraşıyorum 7 aydan beri canimAmin canım benim inşallah haber ver muhakkah banada :)
Evet ilk gebeliğim olacak tutarsa. Bizim geçmiş biraz karışık ama kısaca uzun zamandır (yıllardan beri) korunmuyoruz ve ben pcosluyum. Son yıllarda hormonlarım çok duzgun gitti ve kistim kalmadı hiç. Pcosun hiçbir belirtisini göstermiyorum şu anda ama tabi çok dikkat ediyorum beslenmeme ve sağlığıma. Bu ay ilk defa başladık bebek için tedaviye. Bakalım hayırlısı inşallahBu arada bende ilk defa klomen kullandım kasık ağrım var bide kasıgim şiş göğüste hafif ağrı var adet belirtiside olabilir bilmiyorum senin ilk gebeligin mi olcak bnim evleneli bı sene olcak bı ay sonra bı kere kürtaj oldum gelişmedi ondan snrada uğraşıyorum 7 aydan beri canim
Hayırlısı inşallah canım benimmEvet ilk gebeliğim olacak tutarsa. Bizim geçmiş biraz karışık ama kısaca uzun zamandır (yıllardan beri) korunmuyoruz ve ben pcosluyum. Son yıllarda hormonlarım çok duzgun gitti ve kistim kalmadı hiç. Pcosun hiçbir belirtisini göstermiyorum şu anda ama tabi çok dikkat ediyorum beslenmeme ve sağlığıma. Bu ay ilk defa başladık bebek için tedaviye. Bakalım hayırlısı inşallah
Canım naptınEvet ilk gebeliğim olacak tutarsa. Bizim geçmiş biraz karışık ama kısaca uzun zamandır (yıllardan beri) korunmuyoruz ve ben pcosluyum. Son yıllarda hormonlarım çok duzgun gitti ve kistim kalmadı hiç. Pcosun hiçbir belirtisini göstermiyorum şu anda ama tabi çok dikkat ediyorum beslenmeme ve sağlığıma. Bu ay ilk defa başladık bebek için tedaviye. Bakalım hayırlısı inşallah
Test aldım bir sürü bugün yarın gözümü açar açmaz erken gebelik testi yapicam. Tabi uyuyabilirsem.Canım naptın
Bende adet olcakmisim gibi kuzum bnde test fln almadım alsam hemen yaparım dayanamamTest aldım bir sürü bugün yarın gözümü açar açmaz erken gebelik testi yapicam. Tabi uyuyabilirsem.
Son 1 yıldır adetim 30-35 gün arasında geliyor bu geçen ay 41. Gün geldi ama yarın 30. Gün diye gözümü karartip denicem. Pozitif olmazsa da adetim gelinceye kadar test yapmayı düşünüyorum. Bugün belim de ağrımaya başladı ama göğüs ağrısı baya hafifledi