Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim. ben kimyasal gebelik geçireli 50 gün oldu. klomenle hamile kamıştm zaten. ama hala adet olmadım sen ne zaman adet gördün peki. allah sağlıkla almayı nasip etwsin kucağınacanım ben doğal yolla hamile kalmıştım geçen temmuzda.kimyasal gebelikmiş.kan değerlerim 200 ü geçmedi.sonra yavaş yavaş düştü.kanamayla beraber gitti.ekimde tekrar hamile kaldım klomen+çatlatma iğnesiyle.şimdi 11 haftamın içindeyim.allaha şükür hiçbir sorunum yok.demek istediğim kimyasal gebelik yaşayıpta diğer gebeliğinde kimyasal olacak diye birşey yok.bak benim sorunsuz binbir şükürler olsun allahıma.bugün onu görmeye gittim ultrasyonda.bacaklarını oynatıyor kollarını ileri geri çekiyordu.resmen tekmeliyordu.tabi ben hissetmiyorum:)çok güzel bir duygu allahım sanada nasip etsin.
normaldi her halde dimi ? dfoktora gittim geçen hafta hcg 0.5 çıkmıştıben ekimle kasımı karıştırdım.ama düzelttim:)allahım sana ve senin gibi isteyen herkesin gönlünü hoş etsin.biraz geç adet olabilirsin ama er geç bebeğine kavuşacaksın.
canımm çatlatma iğdnesinden sonraki 2 veya 3 gün çok önemli ilişki için. ama kan tahilili bebeğin 1 haftalık yerleşmesinde bile gösterior ama idrar testrinde adet günün geçmesi lazım bence bekle adetini ben 5 de hamile kaldım o da kimyasaldı ama ilk deneme çok önemli rahat ve sakin ollhanımlar bende klomen kullandım biri 20 diğeri 16 cm 2 tane yumurtam var yarın sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000mg pregnyl verdi doktorum... çatlatma iğnesinden sonra ne zaman gebelik testi yapmak gerek?
canımm çatlatma iğdnesinden sonraki 2 veya 3 gün çok önemli ilişki için. ama kan tahilili bebeğin 1 haftalık yerleşmesinde bile gösterior ama idrar testrinde adet günün geçmesi lazım bence bekle adetini ben 5 de hamile kaldım o da kimyasaldı ama ilk deneme çok önemli rahat ve sakin oll
evet inşallah hayrlı haberlerini alırız pozitiff olllllBu ilk denemem ve çok umutluyum... zaten doktorum 5-6-7 9-11 Ocak ilişki olsun dedi. bende aynen uyacağım. Umarım sonuç alırım... :Saruboceq:
canım kendiliğinden mi hamile kaldın?slm arkadaşlar bende 1bucuk sene önce yaşadım kendiliginden sonlandı doktora gittim bir sorun yokmuş öyle dedi ama haladaha olmadı neden olmuyor ya bu hafta başka doktora gittim iltihap cıktı fitil antobiyotik krem verdi bakalım bu aydan sonra ne olacak bazı arkadaşlarım ne güzel hemen kalabilmişler onların adına cok sevindim acaba bende başka bi sorunmu var beklemekten cok yoruldum allahım ne olur banada olmayan arkadaşlarıma yardım et bizlerede nasip eyle aminnn duanıza ihtiyacımız var arkadaşlar beklemek cokkk zor yaaaaaa gercekten yoruldum
Benim de öyle oldu maalesef bu ay Klomen kullandım adetim 5 gün gecikti test yaptım beta 22 çıktı iki gün sonra tekrar yaptım 21 moralim çok bozuk ama hayırlısı böyleymişBende kaybedenlerdenim ilk klomen denememdi ve henüz çok yeni( doktorum klomen sonrası yumurtalarımın olması gerektiği gibi olmadığını bir dahaki ay dozu arttıracağını söyleyip beklenen adetimin 2.günü gelmemi buyurduğunda moralim bozulmuştu
(Fakat beklenen adetim 8 gün gecikip 8.gün kahverengi akıntı gelince korktum tabi hiç umudum da yok klomen işe yaramamış ya!!!koşturarak gittim hemen beta hcg yapıldı 103 çıktı allahım dünyalar benim oldu ilk defa hamile kaldım yaşadığım mutluluğu anlatamam fakat yaşayanlar bilir...kahverengi lekelenmeler için progestan verdi günde üç tane ve 2 gün sonra tekrar beta hcg yapıcaz dedi fakat bu mutluluk 2 gün sürdü allahım dünyam yıkıldı
( beta hcg değerim 65 e düşmüş
(yani bebeğim biriciğim tutunamamış
(((nasılda bekledim geleceği günü
((şimdiyse beta hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyorum buarada da kanamam başladı çok sancılı olmadı bir iki kere ani sancı geldi okadar... Kendimi avutuyorum en azından hamile kalabiliyorum diye fakat yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam vardır elbet rabbimin bir bildiği o ne zaman, nasıl isterse öyle olacak fakat burada bir kaç kişide hemen akabinde hamile kalmış bana umut oldunuz yazdıklarınızla dilerim allahtan hayırlısı ile benimde öyle hemencececik olur yoksa bu üzüntüyü atlatmak zor olacak allah isteyen herkese nasip etsin beklemek nekadar zor biliyorum kavuşacağım günü bekliyorummm...