Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ben sorularınıza cevap veririm. Kaynanami severim kiz ama işte bazen en iyi kaynana bile kizdirabiliyor. Babaannemiz yasiyor. Kaynanam hala kaynanasiyla yaşıyor ben onlardan ayriyim. Bizim babanne çok fenadir kaynanam bana elti der babanne ikimizin de kaynanası gibi

Ah kıyamam kuzum :) ben de çok severim kaynanamı ne güzel işte öyle olabilmek. Babaanneyi takmayın siz, yaşlılar her şeyi çok biliyo :)

Merhaba canım, ilk çocuğuna klomenle çok beklemeden sahip olmuşsun çok şükür. Bence bi doktora git, olmadı yine klomenle kısa sürede hamile kalırsın diye düşünüyorum
Insallah bakalim yarin randevum var devlete gitcem. Ama devlet hastanelerinde cok ilgilenmiyorlar.. ben ozele gidince bir sonuc almistim devlette kac ay surunmustum śimdilik boyle baslayayim bakayim belki iyi bir doktor gelirde. Yoksa ayni doktoruma gitcem..

Onu sen daha iyi bilirsin canım. Memnun kalmazsan özele gidersin

Hanımlar ben negatif gördüm adet sancılarim gelince test yaptık negatif çıktı. Önümüzdeki tedavide yumurta takibi bayrama geliyor nasıl olacak bilmiyorum.

Hanımlar ben negatif gördüm adet sancılarim gelince test yaptık negatif çıktı. Önümüzdeki tedavide yumurta takibi bayrama geliyor nasıl olacak bilmiyorum.
Ya kuzum kıyamam sana. Kan testi mi yaptırdın? İdrar yanıltabilir bence. Ayrıca ben de adet olursam bayrama geliyo napıcam bilmiyorum hiç

Ya kuzum kıyamam sana. Kan testi mi yaptırdın? İdrar yanıltabilir bence. Ayrıca ben de adet olursam bayrama geliyo napıcam bilmiyorum hiç
Yok canım ya adetim gelecek agrilarim var sari akıntıda geliyor sonra kahverengi e döner sonra adetim tam sökülür. Bugün gelmiş olur

Yok canım ya adetim gelecek agrilarim var sari akıntıda geliyor sonra kahverengi e döner sonra adetim tam sökülür. Bugün gelmiş olur
Ama canım akıntı ve ağrı da belirti olabilir. Mesela benim adetten önce 2 gün kadar kuruluk oluyo hiç akıntısız

Mrb kizlar bugun catlama ignesinden sonraki 16.gunum kasiklarim 1haftadir agriyor ve 2 gundur ara ara kahverengi akintim var.hamile kalmis olamam dimi.yani regl geliyorrr

Mrb kizlar bugun catlama ignesinden sonraki 16.gunum kasiklarim 1haftadir agriyor ve 2 gundur ara ara kahverengi akintim var.hamile kalmis olamam dimi.yani regl geliyorrr
Merhaba canım bence her şey olabilir. Hamilelik ihtimali de var gibi duruyo. Ama regl oluyo da olabilirsin. İdrar testi yapsan çıkar aslında

Merhaba canım bence her şey olabilir. Hamilelik ihtimali de var gibi duruyo. Ama regl oluyo da olabilirsin. İdrar testi yapsan çıkar aslında

Tesekkurler cevabin ve ilgin icin 13 ve 14gunlerin sabahlari erken gebelik testi yaptim negatif çikti.bugunde bekleyip yarin doktora gidicem. Cok zormus beklemek.bir tane 4 yasinda cocugum var onda 10 haftalikken ogrenmistim. Allahim isteyen herkese özelliklede bu duyguyu hic tatmayanlara nasip etsin insallah.

Rica ederim canım. O zaman dediğin gibi yarını da bekle, kan testi ver ve netleşsin bence. Amiin inşallah Allahım bir an önce isteyen herkese o duyguyu tattırsın

Rica ederim canım. O zaman dediğin gibi yarını da bekle, kan testi ver ve netleşsin bence. Amiin inşallah Allahım bir an önce isteyen herkese o duyguyu tattırsın

Dayanamadim doktorunu aradim gel bakalim dedi 10dakka once kan verdim simdi regl im geldi gülermisin aglarmisin bilemedim.

Dayanamadim doktorunu aradim gel bakalim dedi 10dakka once kan verdim simdi regl im geldi gülermisin aglarmisin bilemedim.
Ah canım ya üzüldüm. Nasip işte bazı şeyler. Olsun hayırlısı olsun, yeni bi döngü başlıyo. Bu kez olur inşallah

Ah canım ya üzüldüm. Nasip işte bazı şeyler. Olsun hayırlısı olsun, yeni bi döngü başlıyo. Bu kez olur inşallah

Valla yaris atina döndük. Senin varmi hiç.yoksa ilk mi olucak hayirlisiyla

Kızlar ben klOmen kullamindan sonra bugün gittim Dr a bana 13-14 mm büyümüş dedi doktor yumurtalarm için perşembe tekrar geldi dedi 2 gün sonra yani sizce ne yapacak iğne falan mı yumurta catlamasi için büyüklük ne kadar olmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…