- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Tabi ben sorularınıza cevap veririm. Kaynanami severim kiz ama işte bazen en iyi kaynana bile kizdirabiliyor. Babaannemiz yasiyor. Kaynanam hala kaynanasiyla yaşıyor ben onlardan ayriyim. Bizim babanne çok fenadir kaynanam bana elti der babanne ikimizin de kaynanası gibiEvet canım çok belirti aramamak lazım her hamilelik farklı oluyo diyolar. O zaman yaklaşık 10 gün sabretcem malesef :) senin tecrübelerinden yararlarınız bu sürede, sen bizden önce öğreniceksin herhalde. Kaynanana da iyi cevap olmuştur :)
Ah kıyamam kuzum :) ben de çok severim kaynanamı ne güzel işte öyle olabilmek. Babaanneyi takmayın siz, yaşlılar her şeyi çok biliyo :)Tabi ben sorularınıza cevap veririm. Kaynanami severim kiz ama işte bazen en iyi kaynana bile kizdirabiliyor. Babaannemiz yasiyor. Kaynanam hala kaynanasiyla yaşıyor ben onlardan ayriyim. Bizim babanne çok fenadir kaynanam bana elti der babanne ikimizin de kaynanası gibi
Insallah bakalim yarin randevum var devlete gitcem. Ama devlet hastanelerinde cok ilgilenmiyorlar.. ben ozele gidince bir sonuc almistim devlette kac ay surunmustumMerhaba canım, ilk çocuğuna klomenle çok beklemeden sahip olmuşsun çok şükür. Bence bi doktora git, olmadı yine klomenle kısa sürede hamile kalırsın diye düşünüyorum
Onu sen daha iyi bilirsin canım. Memnun kalmazsan özele gidersinInsallah bakalim yarin randevum var devlete gitcem. Ama devlet hastanelerinde cok ilgilenmiyorlar.. ben ozele gidince bir sonuc almistim devlette kac ay surunmustumśimdilik boyle baslayayim bakayim belki iyi bir doktor gelirde. Yoksa ayni doktoruma gitcem..
Ya kuzum kıyamam sana. Kan testi mi yaptırdın? İdrar yanıltabilir bence. Ayrıca ben de adet olursam bayrama geliyo napıcam bilmiyorum hiçHanımlar ben negatif gördüm adet sancılarim gelince test yaptık negatif çıktı. Önümüzdeki tedavide yumurta takibi bayrama geliyor nasıl olacak bilmiyorum.
Yok canım ya adetim gelecek agrilarim var sari akıntıda geliyor sonra kahverengi e döner sonra adetim tam sökülür. Bugün gelmiş olurYa kuzum kıyamam sana. Kan testi mi yaptırdın? İdrar yanıltabilir bence. Ayrıca ben de adet olursam bayrama geliyo napıcam bilmiyorum hiç
Ama canım akıntı ve ağrı da belirti olabilir. Mesela benim adetten önce 2 gün kadar kuruluk oluyo hiç akıntısızYok canım ya adetim gelecek agrilarim var sari akıntıda geliyor sonra kahverengi e döner sonra adetim tam sökülür. Bugün gelmiş olur
Merhaba canım bence her şey olabilir. Hamilelik ihtimali de var gibi duruyo. Ama regl oluyo da olabilirsin. İdrar testi yapsan çıkar aslındaMrb kizlar bugun catlama ignesinden sonraki 16.gunum kasiklarim 1haftadir agriyor ve 2 gundur ara ara kahverengi akintim var.hamile kalmis olamam dimi.yani regl geliyorrr
Merhaba canım bence her şey olabilir. Hamilelik ihtimali de var gibi duruyo. Ama regl oluyo da olabilirsin. İdrar testi yapsan çıkar aslında
Rica ederim canım. O zaman dediğin gibi yarını da bekle, kan testi ver ve netleşsin bence. Amiin inşallah Allahım bir an önce isteyen herkese o duyguyu tattırsınTesekkurler cevabin ve ilgin icin 13 ve 14gunlerin sabahlari erken gebelik testi yaptim negatif çikti.bugunde bekleyip yarin doktora gidicem. Cok zormus beklemek.bir tane 4 yasinda cocugum var onda 10 haftalikken ogrenmistim. Allahim isteyen herkese özelliklede bu duyguyu hic tatmayanlara nasip etsin insallah.
Rica ederim canım. O zaman dediğin gibi yarını da bekle, kan testi ver ve netleşsin bence. Amiin inşallah Allahım bir an önce isteyen herkese o duyguyu tattırsın
Ah canım ya üzüldüm. Nasip işte bazı şeyler. Olsun hayırlısı olsun, yeni bi döngü başlıyo. Bu kez olur inşallahDayanamadim doktorunu aradim gel bakalim dedi 10dakka once kan verdim simdi regl im geldi gülermisin aglarmisin bilemedim.
Ah canım ya üzüldüm. Nasip işte bazı şeyler. Olsun hayırlısı olsun, yeni bi döngü başlıyo. Bu kez olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?