Ben geçen yıl ikinci ayimda ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Bu yıl yeniden başladık ama vücudum tepki vermedi klomenin yanında iğneye de başladım. Doktora gideceksin yumurtaların istenen büyüklüğe gelmişse belki çatlatma iğnesi yapar (özellikle birden fazla yumurtan varsa riske atmaz sanırım) yumurtaların catamiyirsa büyümeye devam Edip kisterebiirMeraba kızlar. Bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor korunmadgmz halde. Dr a gittim bana adetimin 3.gununde başlamam için klomen verdi kullan bittikten 3 gün sonra gel dedi yumurtalarim zayıf ve gelismemis o yüzden olmuyor dedi. Aranızda klomenle tedavisi olan var mı ilacı kullanıp gittikten sonra neler uyguluyor Dr yardimci olursaniz sevinirim .
İlk ay 2 olgun yumurtam vardı hamilelik olmadi ikinci ay 17mm civarı tek yumurta vardı ikiz tuttu. Çift yumurtaydi diğer yumurtayı ya görmedik yada geriden gelen minik yumurtalar büyüdü bilmiyorum. Klomen gibi ilaçlarda çoğul gebelik ihtimali var canım birden fazla yumurta gelişiyor. Bu ay 4 yumurtam vardı perşembe test yapacagimCevabınız için çok teşekkür ederim. Allah inşallah hepimizin kucağını dolu dolu yapar İkiz olma ihtimali klomenden dolayi mo oluyor acaba bi çok yerde öyle yazıyor ikinci ay daha da yatkın oluyoruz sanırım tedaviye
Pco mu var ? 3 aydır benim klomenle bile buyumedi canim. Bu ay klomen +8 yumurta gelistirige iğne ile 16.gun dört tane yumurtam vardı. Bende de pco var.Anladım. Dr bana çok küçük ve gelişmemiş dedi yumurtaların neden kaynakliyor ki acaba ya. Yediğimiz yiyecekler filan mi Bende pazartesi gidicem bakalım ne diyecek takvim yapıyor sanırım
Canım merhaba, benim de merak ettiğim bi kınu klomenle hamile kalanlar. Heyecanla takip edicem. Ben de bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 6.günümdeyim bakalım nasip artık. İnşallah burdan hepimiz hamile kaldığımızın müjdesini veririzMeraba kızlar. Bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor korunmadgmz halde. Dr a gittim bana adetimin 3.gununde başlamam için klomen verdi kullan bittikten 3 gün sonra gel dedi yumurtalarim zayıf ve gelismemis o yüzden olmuyor dedi. Aranızda klomenle tedavisi olan var mı ilacı kullanıp gittikten sonra neler uyguluyor Dr yardimci olursaniz sevinirim .
Merhaba canım, durumuna o kadar çok üzüldüm ki Allahım sana sabır versin. Ama eminim onların yerine yeni melekler nasip edicektir bu ay sana. Ben de bu ay işk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam oluştu. 3 ü olgundu, 19-20mm onlar. Bakalım heyecanla bekliyorumİlk ay 2 olgun yumurtam vardı hamilelik olmadi ikinci ay 17mm civarı tek yumurta vardı ikiz tuttu. Çift yumurtaydi diğer yumurtayı ya görmedik yada geriden gelen minik yumurtalar büyüdü bilmiyorum. Klomen gibi ilaçlarda çoğul gebelik ihtimali var canım birden fazla yumurta gelişiyor. Bu ay 4 yumurtam vardı perşembe test yapacagim
Oo maşallah hadi bakalım iğnenin kaçıncı gunundesin?? Hep birlikte sayalimMerhaba canım, durumuna o kadar çok üzüldüm ki Allahım sana sabır versin. Ama eminim onların yerine yeni melekler nasip edicektir bu ay sana. Ben de bu ay işk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam oluştu. 3 ü olgundu, 19-20mm onlar. Bakalım heyecanla bekliyorum
Evet hep birlikte sayalım ve hep birlikte mutlu haberler alalım :) iğne gününü de sayarsam 6.gündeyim daha canım. Nasıl geçcek zaman bilmiyorumOo maşallah hadi bakalım iğnenin kaçıncı gunundesin?? Hep birlikte sayalim
Merhaba canım, ilk çocuğuna klomenle çok beklemeden sahip olmuşsun çok şükür. Bence bi doktora git, olmadı yine klomenle kısa sürede hamile kalırsın diye düşünüyorumMerhaba benimde pco var ve yumurtalarim gelismiyor ilk cocugum 3 ay klomen uzerine oldu yumurtslarim kendiliginden catliyor diye igne olmadim. Bir bucuk senedir gene kendiliginden olsun cocuk diye bekledim cokta takmadim ama yasim 32 yine doktor yolu gozuktu...
Sana küçük bir tavsiye 14.gunden önce test yapma 12.gun kanda yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın sabremezsen 12.gun kan ver idrar yapma canım iğnenin içinde hormon var pozitif gösterir bol su içEvet hep birlikte sayalım ve hep birlikte mutlu haberler alalım :) iğne gününü de sayarsam 6.gündeyim daha canım. Nasıl geçcek zaman bilmiyorum
Evet canım iğnenin etkisi çok uzun sürüyomuş, doktorum da en garanti sonuç için bat a kadar bekle dedi. 15.gün falan denerim bi test yapmayı, çok sabırsızım. Peki canım daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldığında belirtin var mıydı, iğneden ne kadar sonra değişiklik fark ettin ?Sana küçük bir tavsiye 14.gunden önce test yapma 12.gun kanda yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın sabremezsen 12.gun kan ver idrar yapma canım iğnenin içinde hormon var pozitif gösterir bol su iç
Geçen yıl iğneyi ilk kullandigimda kasiklarim ağrıyordu belim göğsüm midem bulaniyordu bildiğin hamileyim diyerek dolasiyordum 5defa filan test yaptım,vücudum hormonu geç atıyor 16.gune kadar pozitif gösterdi ama adet oldum. İkinci ay hiç bir belirti yoktu hiç test yapmadım hamile değil gibiydim sadece ayaklarım çok üsudu. Ben Ocak ayında bile çorapsiz gezerim,Mayıs ayında çorap patik terlik hepsi üst üste giyerek geziyordum. Çarşıdan dönerken test alayım dedim. 14. Gündü ikinci çizgi anında kopkoyu çıktı şaşırdım tekrar gidip aldım yaptım yine kopkoyu. Hemen kan verdim 200cikti iki gün sonra 550. Kese görmeye gittik bir tane yumurta olunca tek kese göreceğiz sanıyordum kesenin yan tarafında keseye benzeyen bişi var dedi. Kan pıhtısı yada sıvı da olabilir ama yüzde seksen ikinci kese dedi biz şok. 10gun sonra o da kesinlestEvet canım iğnenin etkisi çok uzun sürüyomuş, doktorum da en garanti sonuç için bat a kadar bekle dedi. 15.gün falan denerim bi test yapmayı, çok sabırsızım. Peki canım daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldığında belirtin var mıydı, iğneden ne kadar sonra değişiklik fark ettin ?
O zaman belirtin pek olmamış demek ki. İşte herhalde insanın beklemediği anda geliyo gerçekten. Benim de aralıkta bi kaybım var malesef, normal yolla hemen ilk ay hamile kalmıştım. ben de çok belirti yoktu, adete 2-3 gün kala normal adet belirtileri vardı kasık ağrısı göğüs sızlaması o kadar. Şimdi çok merak ediyorum belirti olur mu, olursa ne zaman başlar diyeGeçen yıl iğneyi ilk kullandigimda kasiklarim ağrıyordu belim göğsüm midem bulaniyordu bildiğin hamileyim diyerek dolasiyordum 5defa filan test yaptım,vücudum hormonu geç atıyor 16.gune kadar pozitif gösterdi ama adet oldum. İkinci ay hiç bir belirti yoktu hiç test yapmadım hamile değil gibiydim sadece ayaklarım çok üsudu. Ben Ocak ayında bile çorapsiz gezerim,Mayıs ayında çorap patik terlik hepsi üst üste giyerek geziyordum. Çarşıdan dönerken test alayım dedim. 14. Gündü ikinci çizgi anında kopkoyu çıktı şaşırdım tekrar gidip aldım yaptım yine kopkoyu. Hemen kan verdim 200cikti iki gün sonra 550. Kese görmeye gittik bir tane yumurta olunca tek kese göreceğiz sanıyordum kesenin yan tarafında keseye benzeyen bişi var dedi. Kan pıhtısı yada sıvı da olabilir ama yüzde seksen ikinci kese dedi biz şok. 10gun sonra o da kesinlest
Aynı olmuyor canım. Benim iki yıl önce bir dusugum var. Goguslerim çok agrimisti hatta kaynanama dedim -bu kadar erken göğüs mu ağrır hamile degilsindir-- dedi. Baktım geçmiyor test yaptık ikinci çizgi çıktı kan verdik 340 cikti. Adetlerim düzensiz olunca o ağrılar ne zaman başladı bilmiyorum. Zaten öğrendim keseyi gördüm ertesi hafta düştü kaybettim. O da kendiliğinden olmuştu. İkizlerde göğüs ağrım filan yoktu. Belirti çok arama canım oraya takılma standart değil maalesefO zaman belirtin pek olmamış demek ki. İşte herhalde insanın beklemediği anda geliyo gerçekten. Benim de aralıkta bi kaybım var malesef, normal yolla hemen ilk ay hamile kalmıştım. ben de çok belirti yoktu, adete 2-3 gün kala normal adet belirtileri vardı kasık ağrısı göğüs sızlaması o kadar. Şimdi çok merak ediyorum belirti olur mu, olursa ne zaman başlar diye
İlk hamileligimi bilemeyen kaynanama yapıştırdım cevabi-sen iki çocuk dogurmussun,ben hiç dogurmadim. hamile olduğumu ben bildim sen bilemedin dedim. Bu noktayı atlamayayim:))Aynı olmuyor canım. Benim iki yıl önce bir dusugum var. Goguslerim çok agrimisti hatta kaynanama dedim -bu kadar erken göğüs mu ağrır hamile degilsindir-- dedi. Baktım geçmiyor test yaptık ikinci çizgi çıktı kan verdik 340 cikti. Adetlerim düzensiz olunca o ağrılar ne zaman başladı bilmiyorum. Zaten öğrendim keseyi gördüm ertesi hafta düştü kaybettim. O da kendiliğinden olmuştu. İkizlerde göğüs ağrım filan yoktu. Belirti çok arama canım oraya takılma standart değil maalesef
Evet canım çok belirti aramamak lazım her hamilelik farklı oluyo diyolar. O zaman yaklaşık 10 gün sabretcem malesef :) senin tecrübelerinden yararlarınız bu sürede, sen bizden önce öğreniceksin herhalde. Kaynanana da iyi cevap olmuştur :)Aynı olmuyor canım. Benim iki yıl önce bir dusugum var. Goguslerim çok agrimisti hatta kaynanama dedim -bu kadar erken göğüs mu ağrır hamile degilsindir-- dedi. Baktım geçmiyor test yaptık ikinci çizgi çıktı kan verdik 340 cikti. Adetlerim düzensiz olunca o ağrılar ne zaman başladı bilmiyorum. Zaten öğrendim keseyi gördüm ertesi hafta düştü kaybettim. O da kendiliğinden olmuştu. İkizlerde göğüs ağrım filan yoktu. Belirti çok arama canım oraya takılma standart değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?