Klomenle hamile kalanlar bilgi verebilirmi ?

Benim 2 yildir olmuodu gecen ay ilk defa klomen kullandim suan 6.haftama giricem hic umusum yoktu ama demek benim yumurtlardymis sorun ztn doktor yumurtalarin tembel demisti ama.her donemi bi sorunn yok dusucekmi yok kese var mi yok bebek var mi bu ay en fazla stresi yaptim ama hamile.kaldim stres de diil olucagi varsa oluo ama umudunuzu kaybetmeyinn ve cok dua edin ben hep namaz kildimm secdede hep dua ettim allah isteyen herkese nasip etsinn herkese dua ediorummm

Ben klomenle gebe kaldım cnm ilk kulanmamda tuttu benim ama tutmasaydi 2 ay daha kullanicaktim doktorum oyle demişti. Benim çok az yumurtam oluşmuştu hatta sağ tarafimda sonradan oluşan yumurtam catlamista tuttu. Cnm inşallah tez zamanda seninde tutar sağlıklı hayırlı bir sekilde kucagina alırsın bebisini

Selam kizlar 1 senelik evliyim ilk 3 ay korunduk sonra korunmayi biraktik ama bi turlu hamile kalamadim . Bu ay klomene basladm bayan doktorm adetinin 5.günü gunde 1 adet kullan dedi bnde ole yaptm . Buqun adetimin 14 gunu kontrole gittim ama sag yumurtaligim buyumus sol buyumems o yuzden catlatma ignesi vermedi doktorum bidaki ay 2 adet yut dedi o zaman igne veriyim dedi ins onlara gerek kalmadan hamile kalrm kizlar sizde kullanp hamile.kaldinizmi ?
Canım bende kullandım klomen benimde bitane oldu yumurtam solda ama yinede igne oldum doktor bi sakinca gormedi şansımız denicez dedi ağustosta yine gidicem işte bakalım zaten yumurta olmadığı için klomen verio ve klomen benim doktor çok kullandirmak istemio kist yapiomus sende dikkatli ol bence ınsalah en kisa zmanda bebek haberi aliriz

Back
X