• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomenle hamile kalan varmı

kartanesi84

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
17
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve bir sorum olacak.benim beş yaşında bir oğlum var spraylle korundum çıkartalı onbir ay olmasına ragmen hamile kalamadım doktor yumurtaarımın tembelleştigini soledi ve kloman adında bir ilaç verdi işe yarıyormu bu ilaç kullanan varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

Canim bu konuyla ilgili bir başlık var onu bulursan sorularına cevap alırsın, birçok kişi hamile kalıyor klomenle, inşallah sen de kalırsın :)

merhabalar benim ilk bebeğim doğal yolla olmuştu ama düşükle sonuçlandı dr um hızlandırmak için 2 ay klomen tedavisi uyguladı 2. sinde tuttu :) sana dediklerini, tamamen uygula benim şu anda 10 günlük bebeğim var allahıma çok şükür.darısı başına inşallah :3:

ALLAH bagışlasın cnm klomanı tam saatinde mi içtin merak ediyorum ben sabah tok karnına akşam tok karnına aldımöylemi alınıyor cnm cvp yazarmısın

slm bende klomen kullandım fakat e2 degeerım 5 cıktı pek bı faydasını goremedım ama kullanıp hamıle kalanlar var ıns rabbım dualarımız duyup bos kucaklarımızı doldurur benımde bır kızım var ıkıncısı ıcın ugras verıyoruz

Back