Klomenle hamile kalan var mı

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
38
Kızlar bugün doktorum muayene sonrası bana klomen verdi.yaşım 32 olduğu ve 1 yıldır gebelik oluşmadığı için 2-3 ay bunu kullan olmazsa daga fazla zaman kaybetme tüp bebeği düşün dedi. Başlıktan da anlayacağınız üzere benim gibi hamile kalamayıp bu ilacı kullanınca gebe kalan oldu mu? Eşimde de bende de sıkıntı görünmüyor her şey normal ama yok olmuyor. Çok üzgünüm

Öncelikle allah yardımcın olsun bende 31 yaşındayım 5 günlük verdi bana doktor ardından çatlama ignesi 1. Deneme olmadı 2. Deneme asamasindayim 3 gün oldu relg günü gecikmesi fakat gebelik testim negatif pazartesi gününe kadar gelmezse doktora gidecegim zor bir süreçti benim için fakat adet sancısı çeker durumdayım ayrıca bacaklarimda kramplar var devamlı inş olur ama allah bilir

inş gebelik vardır sizde. Bana iğne vermedi. Yumurtalarını biraz uyaralım dedi. Aslında yumurta sorunum da yokmuş ama bilmiyorum. Her ay umudum biraz daha kırılıyor.Sizin inş hayırlı haberinizi alırız

Umarim hamile kalırsınız bende bu ay basladim klomene adetimin 4.cü günü 5gün kullandim günde 2tane cumartesi ovulasyona başlıcam takvimde tutuyorum 3.4aydir düzenli geliyor adetim umarim yumurtam kendi kendine çatlar bu arada pazartesi bitti klomenin son hapı.

Yumurta takibini doktorla yapmıyor musunuz

Benim kendi doktorum tatile çıkmış başka doktora görün dedi yönlendirdi fakat ben baska doktora gozukmek istemedim ovulasyonu deneyim dedim geldikten sonra giderim artik doktorlarda malesef bize göre hareket etmiyorlar

Benim kendi doktorum tatile çıkmış başka doktora görün dedi yönlendirdi fakat ben baska doktora gozukmek istemedim ovulasyonu deneyim dedim geldikten sonra giderim artik doktorlarda malesef bize göre hareket etmiyorlar
Ya evet benim de doktorum kovid olmuştu yarım kaldı takibim .3 ay bekledim onu. Neyse ki iyileşmiş. İnş yakalamışsınızdır ovulasyonda. Ben de 12. gün leke gelmişti anladım yumurta çatladığını. Değerlendirmiştik öncesinde . Şimdi bekliyorum bakalım yine mi hüsran. 15. Denemem olacak

var canım benim klomen + çatlatma ignesiyle hamile kaldım

İnşallah tutmuştur cnm ovulasyonu yakaladıysan hamilesindir bole guzel haberler ver mutlu oluyorum valla benim 12.ci gün yarına denk geliyor yani 14.Ne ovulasyon testinde 29.gunde ise 12.ci gün başlayın diyor yapmaya ben dum yaptim meraktan 2.ci çizgi daha cok silik bakalim artik kader takvime gore 16si ovulasyon gözüküyor ama bunun çatlaması süreside oluyor en iyi ovulasyon testi soleyecek hic 2.ci çizgi olmazsa yumurtada yok çatlamada yapcak birsey yok doktor gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…