Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomenle hamile kalan arkadaslar ilk belirtiler ne zaman oldu ?
arkadaşlar bende adetimin 5.günü klomene başldım.10 gün önce çatlatma iğnesi oldum.şimdi merakla bekliyorum.iğne olduğumda yumurtam19mm idi.daha mı büyük olması lazım aceba gebe kalmak için bilen var mı?Bakseen seninkiler kaç mm idi
arkadaşlar bende adetimin 5.günü klomene başldım.10 gün önce çatlatma iğnesi oldum.şimdi merakla bekliyorum.iğne olduğumda yumurtam19mm idi.daha mı büyük olması lazım aceba gebe kalmak için bilen var mı?Bakseen seninkiler kaç mm idi
benim geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurta çok iyi gelişmişti ama olmadı yine de doktor bu ayı pas geçelim öbür ay devam ederiz dedi.yani yine beklemelerdeyim bakalım off
Bende 2 ay kullandim klomeni akinti oldugu icin biraktim tedavisini yaptim. Bide istanbula tasinma isleri oldu ise basladim falan hersey karisti simdi bu ay sogan suyu iceyim diyorum ve bu arada dr araştırıyorum tavsiye edeceğiniz bi dr olursa duymak isterim
merhaba arkadaşlar ben de ilk kez bu ay klomene başladım.2 gundur içiyorum ama bana bitince gel falan demedi iğne de vermedi. ilişki günlerini soyledi yalnızca. normal mi
merhaba arkadaşlar ben de ilk kez bu ay klomene başladım.2 gundur içiyorum ama bana bitince gel falan demedi iğne de vermedi. ilişki günlerini soyledi yalnızca. normal mi