- 29 Haziran 2021
- 41
- 6
- 36
- 26
- Konu Sahibi Birdilektut15
-
Ay canım çok sağol çok korkuyorumBüyüyebilir :) mesela benim de klomenle büyüyüp femerayla büyümemişti, tekrar klomen geçmişti doktorum. Her insan üzerinde farklı farklı etkileri oluyor işte
Benimde geçen ay femara ile büyümedi bu ay klomen kullanıyorum 12. Günümdü bugün 11mm 9mm solda 9mm de sağda 1 tane vardı bakalım banada etki edecek mi bana günde 1 kez iç dedi doktorum 8. Hapımı içtim cuma günü bitiyor 10 gün içmiş olacağımKızlar bu ay klomen kullandım 16.gününde 13 mmdi büyümemiş yumurtalarım diğer ay femera vercek doktorum adet olmamı bekliyoruz klomenle büyümeyen yumurtalar femera ile büyür mü çok merak ediyorum
İnşallah büyür canım benim banada femera iyi gelir inşallahBenimde geçen ay femara ile büyümedi bu ay klomen kullanıyorum 12. Günümdü bugün 11mm 9mm solda 9mm de sağda 1 tane vardı bakalım banada etki edecek mi bana günde 1 kez iç dedi doktorum 8. Hapımı içtim cuma günü bitiyor 10 gün içmiş olacağım
İnşallah incir falan yiyin iyi geliyor büyümesine benim prolaktin hormonumu yükselttiği için yiyemiyorum birde inositol takviyesine başladım bu ay onuda deneyebilirsinizİnşallah büyür canım benim banada femera iyi gelir inşallah
Hayır canım öyle çok bir kilom yok, maalesef kullandığım bu ilaçlar ve stres yüzünden bu yıl içinde biraz aldım ama 1.63 boy 64 kiloyum şu anAy canım çok sağol çok korkuyorumkilon var mıydı peki
Canım 6 aydır inositol kullanıyorum incirde yiyorum ama büyümedi yumurtalar femera ile soğan kürü demiycem bide bakalımİnsa
İnşallah incir falan yiyin iyi geliyor büyümesine benim prolaktin hormonumu yükselttiği için yiyemiyorum birde inositol takviyesine başladım bu ay onuda deneyebilirsiniz
Benim boyumda 163 ama kilom 79Hayır canım öyle çok bir kilom yok, maalesef kullandığım bu ilaçlar ve stres yüzünden bu yıl içinde biraz aldım ama 1.63 boy 64 kiloyum şu an
Yaa bende 3 aydır yapıyorum yumurta takibi doktorla daha önce ovulasyon testleri kullandım.pik görüp çatlama oluyordu. Takibin ilk ayı çatlama oldu ama kaçırdık geçen ay hiç çatlama olmadı femara ile büyümedi şuan bakalım ne olacak inşallah güzel alırız sonuçlar alırızCanım 6 aydır inositol kullanıyorum incirde yiyorum ama büyümedi yumurtalar femera ile soğan kürü demiycem bide bakalım
Doktorum bana da kilo vermemi söylüyor ama yani hamile kalma stresiyle ve kullandığımız hormonlarla o kadar zor ki bu.. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim boyumda 163 ama kilom 79
Kesinlikle veremiyorum aslaDoktorum bana da kilo vermemi söylüyor ama yani hamile kalma stresiyle ve kullandığımız hormonlarla o kadar zor ki bu.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende 12gün ve ben 16.gün gitmiştim canımYaa bende 3 aydır yapıyorum yumurta takibi doktorla daha önce ovulasyon testleri kullandım.pik görüp çatlama oluyordu. Takibin ilk ayı çatlama oldu ama kaçırdık geçen ay hiç çatlama olmadı femara ile büyümedi şuan bakalım ne olacak inşallah güzel alırız sonuçlar alırızbeni acaba çokmu geç çağırdı diye düşünüyorum 12. Gün çağırdı birde 18. Gün gitmiş olacagim
Beni 12. Günden sonra 18. Gün çağırdı bende geç olacağını düşünüyorum ama bakalım ovulasyonla pik görürsem pazartesiye kadar giderim erken olmazsaBende 12gün ve ben 16.gün gitmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?