Klomenle 2.ayda hamile kalanlar buyrun:)

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaş lar 26 yasindayim evleneli 1 yil 8 ay oldu yaklasik 10 aydir bebek dusunuyoruz yumurtlama sorunum var gecen ay klomen kullandim hersey güzel di yumurtamda büyüdü ama tam 32.günüm de adet oldum bugun doktora gittim klomen e devam rahmin biraz eğri duruyor dedi olmazsa boyle asilama yapariz ama daha erken yasin küçük dedi yine de yardimci olurum asilama icin dedi ben klomenden sonra ara vermeyi düşünüyor dum kesinlikle aksatma tedavini dedi ne yapacağım i şaşırdım bu klomen olmayacak anlamina mi geliyor herseyi soyledi doktor beni allak bullak etti tekim gün boyuncada moral olarak coktum biraz klomen kullanan arkadaslar ne sartlarda hamile kaldi acaba zor mu benim durumum?

Canim rahim egriligi hakkinda bisey diyemicem bilgim yok ama klomen kullandigim ilk ay hamile kaldim ben. Catlatma ignesi falanda olmadim. Adetimin 5. Gunu baslayip 9.u gunune kadar ictim sonrasinda dr.a kontrole falanda gitmedim. Gun gecikmeyle hamile oldugumu ogrendim insallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin

Amin insallah canim Allah razi olsun Rabbim hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin bende catlatma ignesi olmadim ama ya günü nu tutturamadik yada baska sikintilar var bu ay yumurtam büyürse catlatma ignesini olacagim galiba insan git gel doktor yollarinda yoruluyro bide doktor birsürü seyle kafami allak bullak ediyor ya herseyi birakasm geliyor

12.günde yumurtalarim gayet iyi buyumus tabi 14.gün persembe günü tekrar gidecegim o gün duruma göre catlatma ignesi olacagim arkadaslar ama catlatma ignesi olacagim ama su arlar esimin isi yogun gorev nöbet ne yapacagimi şaşırdım valla doktor da çok güzel gidiyorsun diyor cok ümitliyim Rabbimden ümit kesilmez catlatma ignesinden sonra nasil iliski olmali hergün olmali mi?

Arkadaşlar klomen le 2 yada daha fazla ayda hamile kalanlar nasil nelere dikkat ederek hamile kaldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…