Klomenle 10 adet yumurtam oluştu

Alenay

Benimle kal!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
1.289
809
88
Merhab bayanlar. Lütfen bana yardımcı olun (

Geçen ay günde 2 klomen kullandım ve hiç yumurtam büyümemişti bu ay günde 4 klomen kullandım ve doktor tam 10 tane yumurtan olmuş hepside çok kaliteli dedi. Çatlatma iğnesi verirsem hepsi çatlayabilir ve yediz sekiz bile olabilir dedi. O yüzden çatlatma iğnesi vermedi. Kendiliğinden bir yada ikisi çatlarsa döllenir dedi.

İyi de bir yumurta döllendi diyelim döllenmeyen diğerleri nolucak. Hem hamilelik hemde kist bir arada olabiliyor mu?

Çoğul gebelikten çok korkuyorum. Napıcam bilmiyorum.

Sizde hiç bu kadar çok yumurta oldu mu. Yada olanı duydunuz mu ?

Yumurta rezervim çok mu azalır böyle devam ederse?

Kafamda deli sorular...

alenay merhaba benimde 6 adet oluştu doktor korunmamı söyledi ama sen naptın

alenay merhaba benimde 6 adet oluştu doktor korunmamı söyledi ama sen naptın

Yok ben korunmadım. Zaten yumurtalarımın çoğu çatlamadı ve kist olarak kaldı. Birde onunla uğraştım. Şuan kistler gitti. Klomen tedavisine devam.

Yok ben korunmadım. Zaten yumurtalarımın çoğu çatlamadı ve kist olarak kaldı. Birde onunla uğraştım. Şuan kistler gitti. Klomen tedavisine devam.
anladım benim bat 15 hatta doktorum adetin gec olur dedi ama kasıklarımda belimde göğüslerimde agrı var ve biraz kan geldi anlamadım bilginiz varmı

E="Alenay, post: 37654656, member: 600853"]Belki hamilesindir ve yerleşme kanaması olmuştur :)[/QUOTE]
Hayirlisi cnm bugun doktora gittim 2 yumurtam portakal buyuklugune ulasmis kan istedi sonuvlar icinde bisey demedi pazartesi cagirdi tekrar bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…