- 26 Mayıs 2017
- 57
- 39
- 18
- 26
- Konu Sahibi Cerenpapatya
-
Bnde oyle kullandim 5. Gunu basladm bes gun boyunca gunde 1 tane kullandim sonra gun asiri birliktelik oyle doktor adet olursanda gel olmasanda gel 2 gundur kahverengi akintim geldi bugun beyaza dondu test yapmaya korkuyrm inan[/QUO
BENCE İHMAL ETME DOKTORA GİT KAN VER REGL TARIHIN NE ZAMAN KAÇ GÜN VAR
CANIM ÇATLATMA İĞNESİ OLMADISAN KLOMENE GÖRE BELİRLİYEMESSİN DİYE BİLİORUM ÇÜNKÜ KLOMEN SADECE YUMURTAYI BÜYÜTÜOR AMA ÇATLATMIOR O YÜZDEN NE ZAMAN ÇATLADIĞI ÖNEMLİ REGL OLMAN İÇİN AMA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUSAN İĞNEDEN SONRA 14. GÜN OLMAN LAZIM DİYE BİLİORUM ÖĞRENDİKLERİMDENBenim adetim duzensiz pco lym
Ama klomen adeti duzenliyormus bugunle 28. Gunum adet olmam gerekmezmiydi
cnm işine karışmiyim ama belirtilerini okuyunca zaten sana doktora git dedim tutki şuan hamilesin ve bi akıntın var kahverengi renginde ben bunu yasadım ve cocuk tutunamadı öle bişe varsa doktorlar düşmesin diyede destek ilaç verior yinede sen bilirsin tabiki karar senin hakkında hayırlısıYa bilemedimki biraz daha beklicem hamipelik belirtilerini hepsini yasiyorum
evde test yap silikde olsa cizgi görürsen tutma bence pazarteside kan verirsin belli olur zaten banada yaz canım merak ederimOruc tutsam bisey olurmu canm
YOK CNM 3 KERE HAMİLE KALDIM 3ÜNÜDE DÜŞÜRDÜM MALESEF 2 YILI GEÇTİ UĞRAŞIORUMTamm canm haberdar edrm senin cocugun varmi
hamilemisin cnm??Allahim inslhhhh hamileyimdir bnde bir senedir hamile kalamadm yeni tedaviye basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?