• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenin kacinci gunu adet oldunuz yardim edin

Cerenpapatya

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
57
39
18
26
Mrb arkadaslar bn yeni uyeyim bu ay klomene basladim bugun klomen kullanisimin 20. Gunu hala adet olmadim kahverengi leke seklinde geliyor bel agrisi bide gogus ucu asiri derecede agrim var lutfen yardim edin hamile olabilirmiyim

klomeni doktor kontrolunde kullanman gerekli öle yapmadınızmı öle ise doktorunuza gidip bir kan testi isteseniz eğer geciktiyseniz klomen reglinin 3. veya 5. günü arası başlanıor 5 gün kullanılıor ve bırakılıor siz nasıl kullandınız

Bnde oyle kullandim 5. Gunu basladm bes gun boyunca gunde 1 tane kullandim sonra gun asiri birliktelik oyle doktor adet olursanda gel olmasanda gel 2 gundur kahverengi akintim geldi bugun beyaza dondu test yapmaya korkuyrm inan

Bnde oyle kullandim 5. Gunu basladm bes gun boyunca gunde 1 tane kullandim sonra gun asiri birliktelik oyle doktor adet olursanda gel olmasanda gel 2 gundur kahverengi akintim geldi bugun beyaza dondu test yapmaya korkuyrm inan[/QUO
BENCE İHMAL ETME DOKTORA GİT KAN VER REGL TARIHIN NE ZAMAN KAÇ GÜN VAR

Benim adetim duzensiz pco lym
Ama klomen adeti duzenliyormus bugunle 28. Gunum adet olmam gerekmezmiydi
CANIM ÇATLATMA İĞNESİ OLMADISAN KLOMENE GÖRE BELİRLİYEMESSİN DİYE BİLİORUM ÇÜNKÜ KLOMEN SADECE YUMURTAYI BÜYÜTÜOR AMA ÇATLATMIOR O YÜZDEN NE ZAMAN ÇATLADIĞI ÖNEMLİ REGL OLMAN İÇİN AMA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUSAN İĞNEDEN SONRA 14. GÜN OLMAN LAZIM DİYE BİLİORUM ÖĞRENDİKLERİMDEN
AMA BANA SORARSAN İMKANIN VARSA GİT DOKTORA CUNKU AKINTIM VAR DİOSUN BELKİ GEBELİK VARSA RAHİMİ KALINLAŞTIRICI PROGESTAN VERİR DOKTOR

Ya bilemedimki biraz daha beklicem hamipelik belirtilerini hepsini yasiyorum
cnm işine karışmiyim ama belirtilerini okuyunca zaten sana doktora git dedim tutki şuan hamilesin ve bi akıntın var kahverengi renginde ben bunu yasadım ve cocuk tutunamadı öle bişe varsa doktorlar düşmesin diyede destek ilaç verior yinede sen bilirsin tabiki karar senin hakkında hayırlısı

Back