• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenin 1. Ayında kist olur mu?

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bizde yaklaşık bir buçuk yıldır deniyoruz hala olumlu sonuç alamadık insan tedirgin oluyor hiç mi olmayacak diye ama tabiki bu günlerimize şükür sen bana umut oldun
Umut her zaman var 💐
Klomen benim için çok sancılı da Bi dönemi hatırlatıyor maalesef. İlk denememde pozitifi gördüm çok mutlu olmuştum o kadar uğraştım olmadı bak ilaç ne kadar iyiymiş dedim ama kimyasal gebelik oldu beta 200 küsürdü kanamam oldu sıfırlandı beta ben bidaha 60 gün sonra adet oldum düzenimi iyice bozdu sinir stres şişmiştim iyice. 2 denemem de iğnenin 16. Günü adet oldum 3.denemeye umudum kalmamıştı ama nasip. Sizide bekliyordur nasibiniz Bi yerde. Hayırlısını dileyin isteyin Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur...

Umut her zaman var 💐
Klomen benim için çok sancılı da Bi dönemi hatırlatıyor maalesef. İlk denememde pozitifi gördüm çok mutlu olmuştum o kadar uğraştım olmadı bak ilaç ne kadar iyiymiş dedim ama kimyasal gebelik oldu beta 200 küsürdü kanamam oldu sıfırlandı beta ben bidaha 60 gün sonra adet oldum düzenimi iyice bozdu sinir stres şişmiştim iyice. 2 denemem de iğnenin 16. Günü adet oldum 3.denemeye umudum kalmamıştı ama nasip. Sizide bekliyordur nasibiniz Bi yerde. Hayırlısını dileyin isteyin Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur...
Evet ona kesinlikle katılıyorum ama hiç birşey yapmadan durup beklediğimiz zamanlarda oldu ya nasip ya kısmet diyoruz rabbim en hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah

Back