Arkadaşlar klomen 1. Ayda da kist yapar mı? Doktorum 1 ay arayla kullan kist olmaması için demişti. 1 ay kullandım sadece adetim 2 gün gecikti göğüslerde doluluk ve hassasiyet var ama kistte de öyle oluyormuş anlayamadım yardımcı olabilecek birileri bilgilendirirseniz sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Klomen kist tabiki de yapabilir ama siz doktor kontrolünde kullanmadınız mı yani takip edilmedi mi yumurtalar ne kadar gelişti çatladı mı iğne önerdi mi doktorArkadaşlar klomen 1. Ayda da kist yapar mı? Doktorum 1 ay arayla kullan kist olmaması için demişti. 1 ay kullandım sadece adetim 2 gün gecikti göğüslerde doluluk ve hassasiyet var ama kistte de öyle oluyormuş anlayamadım yardımcı olabilecek birileri bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben üç kez kullandım Allaha şükür öyle birsey yaşamadım bir ay arayla kullan demesi etkisi devam eder diye düşündü belki.
Yok kist oluşmaması için 1 ay arayla kullanacaksın dedi. Kontrole çağırmadı. Bu şekilde 6 ay devam et dedi. 1 ay kullan 1 ay kullanma dedi. Benim daha ilk ayım bilemedimKlomen kist tabiki de yapabilir ama siz doktor kontrolünde kullanmadınız mı yani takip edilmedi mi yumurtalar ne kadar gelişti çatladı mı iğne önerdi mi doktor
Ben üç kez kullandım Allaha şükür öyle birsey yaşamadım bir ay arayla kullan demesi etkisi devam eder diye düşündü belki.
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
O nasıl bi doktor ya kendi başınıza lütfen kullanmayın Bi doktor takibiyle ilerleyin bende klomen ile hamile kaldım şuan ama o kadar kolay değil kullan deyip göndermek kaç defa kontrole gittim yumurtalar istediği gibi gelişince çatlaması için iğne yaptı ilişki önerdi. Demem o ki 6 ay kullan gel denecek Bi ilaç değilYok kist oluşmaması için 1 ay arayla kullanacaksın dedi. Kontrole çağırmadı. Bu şekilde 6 ay devam et dedi. 1 ay kullan 1 ay kullanma dedi. Benim daha ilk ayım bilemedim
Aslında doktorum da çok iyidir ama neden öyle söyledi şimdi kafama takıldı . Ben bi mesaj atayım Pazartesi gel diyebilir belki.peki bu kist oluşunca adet düzensizliği mi yapıyor yoksa adet hiç gelmiyor mu ?O nasıl bi doktor ya kendi başınıza lütfen kullanmayın Bi doktor takibiyle ilerleyin bende klomen ile hamile kaldım şuan ama o kadar kolay değil kullan deyip göndermek kaç defa kontrole gittim yumurtalar istediği gibi gelişince çatlaması için iğne yaptı ilişki önerdi. Demem o ki 6 ay kullan gel denecek Bi ilaç değil
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Siz bebek tedavisi için kullanmıyormusunuz bunu yani tamam çatlaması için illa iğne yapması gerekmiyor ama takip altında olmanız lazım geliştiğini hangi boyutlara geldiğini bilmelisiniz kist yapabilir adetiniz düzensizleşebilir geri bu kisti eritmek için tekrar ilaç verebilir tedavi uygulanabilir boş yere bunları yaşamayınAslında doktorum da çok iyidir ama neden öyle söyledi şimdi kafama takıldı . Ben bi mesaj atayım Pazartesi gel diyebilir belki.peki bu kist oluşunca adet düzensizliği mi yapıyor yoksa adet hiç gelmiyor mu ?
Evet haklısınız bende doktor ne dediyse o şekilde ayak uyduruyordum. Çocuk için tabiki. Adetin 12.14.16.18.20. Günleri ilişki olsun dedi. Bu şekilde anlattı. Sordum kendisine bakalım Pazartesi ye kadar olmazsam giderim mutlakaSiz bebek tedavisi için kullanmıyormusunuz bunu yani tamam çatlaması için illa iğne yapması gerekmiyor ama takip altında olmanız lazım geliştiğini hangi boyutlara geldiğini bilmelisiniz kist yapabilir adetiniz düzensizleşebilir geri bu kisti eritmek için tekrar ilaç verebilir tedavi uygulanabilir boş yere bunları yaşamayın
Sizin adınıza sevindim bu arada sağ sağlim kucağınıza alın inşallah hangi belirtiler oldu sizde peki?Siz bebek tedavisi için kullanmıyormusunuz bunu yani tamam çatlaması için illa iğne yapması gerekmiyor ama takip altında olmanız lazım geliştiğini hangi boyutlara geldiğini bilmelisiniz kist yapabilir adetiniz düzensizleşebilir geri bu kisti eritmek için tekrar ilaç verebilir tedavi uygulanabilir boş yere bunları yaşamayın
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Canım selam bende nisan ayında klomen kullandım ılaca basladıktan 1 hafta sonra cagırdı bakmak ıcın yumurtalara yani gıt kendı kendıne 6 ay kullan dıyemez sana bakması lazım yumurtalarına buyumusmu dıye benmkı buyumustu dün adet olmam gerekıyodu olmadım bugun oldum adet yarın tekrrr konusucam dr ile cunku banada bu ay vermıcek sanırım arka arkaya olmasın dıyeAslında doktorum da çok iyidir ama neden öyle söyledi şimdi kafama takıldı . Ben bi mesaj atayım Pazartesi gel diyebilir belki.peki bu kist oluşunca adet düzensizliği mi yapıyor yoksa adet hiç gelmiyor mu ?
- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Canım sen kaç ay klomen kullandıktan sonra hamile kaldın acaba bende bu ay ilk kez kullandım ilk denemede başarılı olma olasılığı ne acaba bide senin bi rahatsızlığın var mıydı neden doktor klomen önerdiO nasıl bi doktor ya kendi başınıza lütfen kullanmayın Bi doktor takibiyle ilerleyin bende klomen ile hamile kaldım şuan ama o kadar kolay değil kullan deyip göndermek kaç defa kontrole gittim yumurtalar istediği gibi gelişince çatlaması için iğne yaptı ilişki önerdi. Demem o ki 6 ay kullan gel denecek Bi ilaç değil
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Meraba benim yumurta tembelliği vardı adetlerim 40 45 güne olurdu eşimde sıkıntı yoktu doktorum klomen önerdi 3 kere kullandım 1.denemem kimyasal gebelik oldu 2.denemem de maalesef hiçbirsey olmadı adet oldum 3.denememde şuan hamileyim Allahın izniyleCanım sen kaç ay klomen kullandıktan sonra hamile kaldın acaba bende bu ay ilk kez kullandım ilk denemede başarılı olma olasılığı ne acaba bide senin bi rahatsızlığın var mıydı neden doktor klomen önerdi
İnşallah bende güzel sonuçlarım alırım ya benim ve eşiminde herşeyi normal çıktı ama doktor şansımızı arttıralım yumurtayı çoğaltalım dedi klomene başladık bu ay ilaçlarım bitti doktor randevusunu bekliyorum bende yumurtalıklarıma bakacak. Peki canım sen yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra hamilelik sonucunu aldın bide ilişki yumurta çatladıktan sonra hangi günler uyguladın her gün mü gün aşırı mıMeraba benim yumurta tembelliği vardı adetlerim 40 45 güne olurdu eşimde sıkıntı yoktu doktorum klomen önerdi 3 kere kullandım 1.denemem kimyasal gebelik oldu 2.denemem de maalesef hiçbirsey olmadı adet oldum 3.denememde şuan hamileyim Allahın izniyle
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Şöyle ki ben 2 ay denedim iğne yapılmadan önce ilişki oldu iğneden 36 sonra 3 gün hergün daha sonra bi dolu Bi boş geçti ama gel görki olumlu sonuç alamadım. Taşınmaya karar verdik nasip mi desem o an aklımda hiç yoktu eve nakliyeciler geldi ben o sırada son kontrole gittim iğne yaptırdım taşındık ertesi gün 24 saat sonra iğneden tek ilişki ile hamile kaldım. Biraz karışık anlatmış olabilirim tavsiyem sana aklından çıkar iğneyi gebeliği bebeği. Biliyorum kolay değil ama çoğu yerde okuduğum ve başıma gelen bunlar canımİnşallah bende güzel sonuçlarım alırım ya benim ve eşiminde herşeyi normal çıktı ama doktor şansımızı arttıralım yumurtayı çoğaltalım dedi klomene başladık bu ay ilaçlarım bitti doktor randevusunu bekliyorum bende yumurtalıklarıma bakacak. Peki canım sen yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra hamilelik sonucunu aldın bide ilişki yumurta çatladıktan sonra hangi günler uyguladın her gün mü gün aşırı mı
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Bide benim tek yumurta gelişmişti sanırım küçük vardı ama 20 mm biri olunca iğnemi oldum. Tek diye düşünmeyin olduktan sonra 1 de aynı 5 de önemli olan kaliteli olması sayısı değilİnşallah bende güzel sonuçlarım alırım ya benim ve eşiminde herşeyi normal çıktı ama doktor şansımızı arttıralım yumurtayı çoğaltalım dedi klomene başladık bu ay ilaçlarım bitti doktor randevusunu bekliyorum bende yumurtalıklarıma bakacak. Peki canım sen yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra hamilelik sonucunu aldın bide ilişki yumurta çatladıktan sonra hangi günler uyguladın her gün mü gün aşırı mı
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Valla kimi görsem taşınıyorduk hiç aklımda yokken gebe kaldım diyor, sonunda evi taşıtacaksınız banaİnşallah olumlu sonuç alırsınız. Şöyle ki ben 2 ay denedim iğne yapılmadan önce ilişki oldu iğneden 36 sonra 3 gün hergün daha sonra bi dolu Bi boş geçti ama gel görki olumlu sonuç alamadım. Taşınmaya karar verdik nasip mi desem o an aklımda hiç yoktu eve nakliyeciler geldi ben o sırada son kontrole gittim iğne yaptırdım taşındık ertesi gün 24 saat sonra iğneden tek ilişki ile hamile kaldım. Biraz karışık anlatmış olabilirim tavsiyem sana aklından çıkar iğneyi gebeliği bebeği. Biliyorum kolay değil ama çoğu yerde okuduğum ve başıma gelen bunlar canım
Hayırlı olsun bu arada
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Çok hoşsunuzValla kimi görsem taşınıyorduk hiç aklımda yokken gebe kaldım diyor, sonunda evi taşıtacaksınız bana
Hayırlı olsun bu arada
Bi klasik sanırım bu ama canlı örneği benim stres çok etkiliyor maalesef kafanı başka şeylere yormak bu aşamada çok önemli
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bizde yaklaşık bir buçuk yıldır deniyoruz hala olumlu sonuç alamadık insan tedirgin oluyor hiç mi olmayacak diye ama tabiki bu günlerimize şükür sen bana umut oldunBide benim tek yumurta gelişmişti sanırım küçük vardı ama 20 mm biri olunca iğnemi oldum. Tek diye düşünmeyin olduktan sonra 1 de aynı 5 de önemli olan kaliteli olması sayısı değil