klomeni nasıl kullandınız

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
68
Arkadaslar doktorum bana yumurtalarım tembel olduğundan dolayı klomen ve çatlatma iğnesi verdi daha kullanmadım kullananlar nasıl kullandınız neler oluyor kullanınca çok merak ediyorum

sabah bir akşam bir olmak üzere tok karnına günde 2 tane 5 gün içtim. Kullandıktan bir iki gün sonra kasığımda hafif bir ağrı başlıyor o zaman yumurtanın geliştiğini anlıyorum hangi tarafta ve kaç yumurtamın geliştiğini ağrıya göre tahmin ediyorum sol kasığımda ve hafif bir ağrım vardı bugün doktora gittim solda bir yumurtam gelişmiş:) geçen ay 2 yumurtam vardı kasığımdaki ağrı biraz daha fazlaydı

Hayırlısı olur inş:) peki adet döneminde mi kullandınız yoksa normal günde mi

Arkadaslar doktorum bana yumurtalarım tembel olduğundan dolayı klomen ve çatlatma iğnesi verdi daha kullanmadım kullananlar nasıl kullandınız neler oluyor kullanınca çok merak ediyorum

slm benim doktorum daha değişik şekilde kullandırdı bana, adetin 4.günü sabah 2 akşam 2 tane günde 4 tane kullandım 2 kutuyu tam bitirdim. kontrole gittiğimde yumurtanın kendi kendine çatladığını, çatlatma iğnesine gerek kalmadığını söyledi. çok umutluyduk ama olmadı tekrar deniyoruz

Bende adetimin 5. Gununden itibaren sabah 1 aksam 1 seklinde kullandim 5 gun 14 ve 16 iliski o kadar anlattiydi

Herşeyin hayırlısı ümidinizi kaybetmeyin Allah büyüktür

cnm doktora sor bu ilacın kist yapma riski var kafana göre kullanma ben doktor kontrolünde kullanıyorum 3.kullanışım hiç kist yapmadı çok şükür inş bu ay da olmaz

Olmaz inş cnm ben zaten kafama göre kullanmayı hiç düşünmedim korkarım öyle şeylerden benimkisi merak sadece birazda cesaret almak için

Herşeyin hayırlısı ümidinizi kaybetmeyin Allah büyüktür

öyle tabi dün doktora gittim 3 tane gelişmiş sağlıklı yumurtam varmış, bugün çatlatma iğnesi vurundum, doktor çok ümitliyim bu ay Allah ın izniyle olur dedi, hayırlısı dedik akışına bıraktık bakalım

Klomeni 5.gün kullanmaya başladım 3kez kullandım üçünde de işe yaramadı hatta bi keresinde 9yumurtam vardı kesin bu sefer oldu diye düşündüm ama yine de olmadı yıkıldımmm. Doktorum da 3ten fazla kullanmayı önermedi. Bazı drlar daha fazla kullandırtabiliyomuş ama bilinki yumurtalık kanserini tetikliyomuş 3den fazla kullanım. En son çareyi Saraçoğlunun incir+havuç küründe buldum Allaha şükür şu an bir buçuk aylık hamileyim. Darısı başınıza inşallah. Arkadaşım da klomenle hamile kaldı ama 5yumurtası vardı ikiz tuttu ama sonra biri söndü şimdi sağlıklı bi bebeği var. Sanırım bunların hepsi vesile vakti saatini bekliyor nihayetinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı neyse o olsun inş Rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın evinizi ve kucağınızı boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok haklısınız herşeyin bi zamanı var Rabbim ne zaman tecelli ederse o zaman oluyor Allah hayırlı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm bebek isteyenlerin başına inş

Adetin kaçıncı günü başlamanızı söyledi ve ne kadar kullanacaksınız günde kaç defa alacaksınız bir de çatlatma iğnesini kendiniz mi yapacaksınız basıları kendi yapıyor ama doktor yapsa onun kontrolünde en azından yumurtanın tan büyüdüğü zaman çatlatmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…