- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
arkadaşlar yaklaşık 6 önce korunmayı bıraktım ilk 3 ay düzenli adet gördüm daha sonra adet göremedim tabi bebek beklediğimiz için umutlar arttı ama 42.günde doktora gittiğimde içerde kist patladığını rahime kan bıraktığını gördük adet söktürücü hap verildi..bu arada gebelik testide yapıldı dış gebelik vs.olmasına karsın ama sonuc negatifti ...daha sonra ben doktorumu değiştirdim başka bir doktora gittim bu doktora çocuk istediğimizi belirttim oda ben ve eşimden tahliller istedi ve eşimin tahlil sonucu üzerine aşılamayı uygun gördü 3 aralıkta aşılama yapıldı yanlız bir sorun vardı aşılma öncesi 10 milyon olan sprem aşılma günü 1 milyona düşmüş ve yıkama işlemi ile 2 milyona çıkarılmıştı doktor artık aşılma için gerekli herşeyi yaptığı için aşılmayı yaptı ..tabi 18 aralıkta adet gördüm tutmadı daha sonr adoktorum bu şartlarda tüp bebek dedi bizim madden gücümüz olmadığı için erteledik bu durumu nisana ayına kadar ve doktora düzenli adet olmadığımı söyledim oda bana klomeni adetimin 3 günü günde 1 tane 5 gün iç düzenli adet oalcaksın sende yumurtlama tembelliği var dedi..tabi bu arada normal cinsel hayatınıza devam edin sonucda sprem azda olsa sansınız var dedi ama ben geçen ayn 18 adet olduğum halde hala adet olamadım..ayın 16 da doktora gittim alttan muayne ederken rahimde ufacık bir nokta gördü adet başlangıcı olabilir dedi yani bu bir kan pırtısı olabilir dedi ,yada çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk düşük bir ihtimal ama kese olabilir dedi birde şunu ekledi kese için çok biçimsiz kese olması için mucize olması lazım dedi..
şimdi ben adetimi bekliyorum bugün ayın 20 si ama hiçbirşekilde leke dahi yok daha önce adet öncesi göğüslerim şişerdi dolgunlaşırıdı ama şimdi yok göğüslerim irileşti ama acıma hassasiyet yok sadece kaşıntı var göğüslerde sivilcelerim 1 hafta önceden heryerimi sarardı kasıkalrım ağrırdı ama bunalrın hiçbiri yok 3 gündür bel ağrısı var ara ara sırtıma vuruyo çok az zaman zaman gün içinde kasıkalrım ağrıyo...arkadaşlar çok sıkılıyorum test bile yaptırmak gelmiyo içimdenki yaptırmayacam doktorum ayın 25 kadar bekle dedi gebelik testi yap dedi..açıkcası içimden gelmiyor test yaptırmak ...ayın 16 da bakıldığında ymurtalıklarımda kist vs.yoktu neden adet olmadım hala?
şimdi ben adetimi bekliyorum bugün ayın 20 si ama hiçbirşekilde leke dahi yok daha önce adet öncesi göğüslerim şişerdi dolgunlaşırıdı ama şimdi yok göğüslerim irileşti ama acıma hassasiyet yok sadece kaşıntı var göğüslerde sivilcelerim 1 hafta önceden heryerimi sarardı kasıkalrım ağrırdı ama bunalrın hiçbiri yok 3 gündür bel ağrısı var ara ara sırtıma vuruyo çok az zaman zaman gün içinde kasıkalrım ağrıyo...arkadaşlar çok sıkılıyorum test bile yaptırmak gelmiyo içimdenki yaptırmayacam doktorum ayın 25 kadar bekle dedi gebelik testi yap dedi..açıkcası içimden gelmiyor test yaptırmak ...ayın 16 da bakıldığında ymurtalıklarımda kist vs.yoktu neden adet olmadım hala?