klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

Canim benim oncelikle hayirli olsun insallah saglicakla kucagina alirsin.bende asilama oldum beklemedeyim bana bu surecte neler yasadin anlatirmisin testi ne zaman yaptin degerin kac cikti belirtilerin oldumu
Amin çok teşekkür ederim ilk zamanlar kasıklarımda ağrı oldu ve yoğun şişkinlik ve gaz şikayetim oldu benim bu süreç dinlenerek geçti 12.günde hafif bir miğde bulantısı geldi 14.günde test yaptırdım 29 çıktı cuma günüydü sonra pazartesi yine yaptırdım 180 çıktı ondan sonra doktora gittim keseyi gördüm yarın da inşallah kalp atışlarını duyucaz inşallah sende en kısa sürede sonuç alırsın...

ins duyarsin canim benim bizede haber ver anlamadim bata kac gun kala test yaptirdin benim 8 gun var sag tarafima yatamiyorum bazen cok agriyo ve enerjim hic yok gebelik belirtisi olabilir mi

Amin inşallah.ne guzel 14.cü güne kadar beklemişin bende bekleyebilsem keske nasil bekleyebildin bugun benim 5.günüm ne onerirsin nasil bekleyeyim

Amin inşallah.ne guzel 14.cü güne kadar beklemişin bende bekleyebilsem keske nasil bekleyebildin bugun benim 5.günüm ne onerirsin nasil bekleyeyim
sakin olmalısın ben öyle yaptım ve kendimi olmama ihtimaline de karşı hazırladım.Günler birde bakmışsın geçmiş bol bol dinlen zaten ne kalmış 9 güncük birşey

ins duyarsin canim benim bizede haber ver anlamadim bata kac gun kala test yaptirdin benim 8 gun var sag tarafima yatamiyorum bazen cok agriyo ve enerjim hic yok gebelik belirtisi olabilir mi
ben aşılama sonrası 14.gün test yaptırdım benim de sağ tarafımda hep ağrı vardı bu gebelik belirtisi bat dediğin adet mi acaba eğer onu soruyorsan adet gününden 4 gün önce yaptırdım..Ama bu belirtiler gebelik olmayabilir de bence testin sonuçlarını görünceye kadar biraz temkinli olmanı tavsiye ederim sonuçta kısmet biraz da bu işler zaten Allah nasip edince olaylar kendiliğinden gerçekleşiyor o yüzden herşeyin hayırlısı hepimiz için...

sakin olmalısın ben öyle yaptım ve kendimi olmama ihtimaline de karşı hazırladım.Günler birde bakmışsın geçmiş bol bol dinlen zaten ne kalmış 9 güncük birşey
Dedigini yapacam 14.gune kadar bekliyecem kendimi yormuyacam.sen asilama sonrasinda progestan kullandimi

3 Ekimde saat 10:30 da catlama ignemizi vurunduk.36 saat sonra ise iliski oldu . insallh tutar bu ay, daha sayilacak gun cok bekliyorum heweslee

amin canım bende kendimi hazırlıyorum olumsuzluğada ama diğer gebeliğim ile aynı şeyleri yaşıyorum inş hislerimde yanılmam sen ne yaptın dr gittni mi

3 Ekimde saat 10:30 da catlama ignemizi vurunduk.36 saat sonra ise iliski oldu . insallh tutar bu ay, daha sayilacak gun cok bekliyorum heweslee
iğneden sonra 3 gün ilişki demişti benim doktorum bu 3 günden sonra 3 gün ara verdik mecburen ama ilk 3 gün yapılan ilişki yeterlidir değil mi_?

yeterli canım zaten birgün yaşıyor yumurta benim 2 gün oldu dr sadece yumurta çatladığı günü söylemişti
Peki bunun sonrasındaki gerçekleşen ilişki gebeliği olumsuz etkiler mi acaba? bilginiz var mı.

iğneden sonra 3 gün ilişki demişti benim doktorum bu 3 günden sonra 3 gün ara verdik mecburen ama ilk 3 gün yapılan ilişki yeterlidir değil mi_?
Aynen yeterli . dr sadece o saat araliginin onemli oldugunu belirtti. Bakalim bekliyoruz simdilik allahim insaalh olumlu sonuc alabiliriz

Merhaba kızlar :)
Bu ay doktorum benide klomene başlattı. 2 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı.. Sağ tarafta bi sorun yok dedi doktorum ve klomene başladık.. Çatlatma iğnesi veya yumurta takibi vermedi.. Adetimin 5.günü yani 2 ekimde başladım 7 ekimde bitti.. Inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle eli ayağı yüzü düzgün olarak evladımızı nasip eder hepimize :)

Merhaba kızlar :)
Bu ay doktorum benide klomene başlattı. 2 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı.. Sağ tarafta bi sorun yok dedi doktorum ve klomene başladık.. Çatlatma iğnesi veya yumurta takibi vermedi.. Adetimin 5.günü yani 2 ekimde başladım 7 ekimde bitti.. Inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle eli ayağı yüzü düzgün olarak evladımızı nasip eder hepimize :)

Amin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…