klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

Meraba arkadaşım.. Hamile olduğun yazıyo da ne kadar sürede hamile kaldın ve bi sıkıntın varmıydı??
canım benim ilk değil ilkine bir yılda hamile kaldım tedaviyle oldu 2 aylık kaybettim haziranda kürtaj oldum şimdi oldu işte 3 ay korundum geçen ayda klomen kullandım olmadı bu ay normal yolla oldu çok şükür

Slm kızlar bişey sorcaktim klomen kullananlar adete yakın kuruluk oluyormu

klomen ne işe yarıyor arkadaşlar, progestandan farklı değil mi hangi durumlarda klomen hangi durumlarda progestan veriliyor

klomen ne işe yarıyor arkadaşlar, progestandan farklı değil mi hangi durumlarda klomen hangi durumlarda progestan veriliyor
Klomen yumurta oluşumu için progestan bebeğin tutunması için veriliyor.. Düşük tehlikesi olanlar içinde veriliyor

selam bende yeni katıldım aranıza bende klomene başladım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız

Bende bugün klomen başladım bide inofolic tablet kullanıyorum bu şekilde hamile kalan var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben de klomenin ikinci ayındayım. Acaba klomenle birlikte kür falan yapsam sonuç alır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…