slm canım benim 2. ayım klomende bugun adetin 3. günü hormon testlerimi de yaptırdım iyi dedi doktor eşimdede sorun yoktu 5. gün saba akşam kullanıcam akalım perşembe kntrol varSlm bayanlar pazartesi günü doktora gittim eşimede bana baktırdıdık çok şüküt ikimizde iyiiyiz ama çocuk yokklomen verdi 3. Günüm ilk ayında hamiş kalanlar varmı ?
Canım ben pazrtesi gnu baktırdım 3. Günüydü adetin rşimede baktırdım bi problem yok çok şükür kistim var süreklislm canım benim 2. ayım klomende bugun adetin 3. günü hormon testlerimi de yaptırdım iyi dedi doktor eşimdede sorun yoktu 5. gün saba akşam kullanıcam akalım perşembe kntrol var
inşallah canım %25 gebelik sansı varmış klomen ve çatlama iğnesinin o yüzden fazla ümitlenme ama inan inşallah olur benim 2.ayım bakalımCanım ben pazrtesi gnu baktırdım 3. Günüydü adetin rşimede baktırdım bi problem yok çok şükür kistim var süreklidüzenli ovulasyon olmalıymış bakalım 3. Günmdeyim klomende hayırlısı
Canım netten baktığımda %75 yumurtlamyı sağlıyo %de 35 de gebe kalınıdıgını görmüştüminşallah canım %25 gebelik sansı varmış klomen ve çatlama iğnesinin o yüzden fazla ümitlenme ama inan inşallah olur benim 2.ayım bakalım
Canım eşime baktırdım kavga dövüş ama çok şükür iyi çıktı sonuçları kadın doğum dpktoruma gösterdim eşin füze gibi nasıl hamile kalamıyosun şaşırtıcı dedi çok şükür eşimde problem yok brnimde hormonlara baktı bendede yok ama yumuttalık kistim yumurtlmaa bozukluğundan dolayıymış yumurtlama problemin düzelse kalırım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş anne olmayı çok istiyorumcanım benim eşimde sperm hareketliliğinde sorun vardı onun sperm testlerinin iyi olduğu ay ben klomene başladım ve ilk ayımda hamile kaldım..eğer eşinde problem yoksa seninde tüpler tıkalı değilse allah nasip ederse şansın yüksek...
sın canım ya brnde senle aynı durumdayım bi problem yok ama olmuyo işte ama çok istiyoruzMerhaba kızlar. Ben de 2 yıldır evliyim. Henüz çocuk yok. Benim ve eşimin hiç bir problemi yok. İlaçsız takip yaptırdım yumurtam istenilen boyutlara kendiliğinden geliyor ve adetim de oldukça düzenli. Bu ay klomeni 3. kullanışım.
İlk ay sabah 1 aksam 1 kullandım, çatlatma iğnesi de yapıldı.1 yumurtam oluştu. Adetim gecikti, hamile değildim, aksine yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüştü. ara verdik kistin gitmesini bekledik. Soğan kürü ile halloldu şükürler olsun. ' ay aradan sonra 2. kez klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladılar ama yine olmadı.
Bu ay doktor değiştirdim. Doktorum zayıf olduğumu ve bu yüzden günde 1 klomen yeter sana diyerek dozu azalttı. Pazartesi yumurtalara bakılacak. Sonrası artık ne çıkarsa bahtıma. Doktor çoğul gebelikten sakındı heralde oysaki ben ne çok isterim ikiz olmasını...
Biraz da şsans aslında. Kimi klomeni içtği ay hamile kalıyor, kimin de aylar sürüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun
daha erken gıtsen daha ıyı olur. ben adetın 4. gunu basladım klomene adetın 12. gunu dra gıttım yumurtalar fazla buyumuskızlar mrb bende klomene basladım bu gun 2.gunumdeyım merakla bekliyorum adetin 3. gunu basladım dr 12 gun sonra gel dedi daha erkenden bakması gerekmiyormu
CANIM BENDE KLOMEN 2,DEFA KULLANDIM VE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM ADETİM 4 GÜN GEÇİYO KAN TAHLİL YAPTIRDIM 2 GÜN ÖNCE AMA NEGATİF ÇIKTI ACABA BENDE DE Mİ KİST OLUŞTU NAPTI YOKSAAAAMerhaba kızlar. Ben de 2 yıldır evliyim. Henüz çocuk yok. Benim ve eşimin hiç bir problemi yok. İlaçsız takip yaptırdım yumurtam istenilen boyutlara kendiliğinden geliyor ve adetim de oldukça düzenli. Bu ay klomeni 3. kullanışım.
İlk ay sabah 1 aksam 1 kullandım, çatlatma iğnesi de yapıldı.1 yumurtam oluştu. Adetim gecikti, hamile değildim, aksine yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüştü. ara verdik kistin gitmesini bekledik. Soğan kürü ile halloldu şükürler olsun. ' ay aradan sonra 2. kez klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladılar ama yine olmadı.
Bu ay doktor değiştirdim. Doktorum zayıf olduğumu ve bu yüzden günde 1 klomen yeter sana diyerek dozu azalttı. Pazartesi yumurtalara bakılacak. Sonrası artık ne çıkarsa bahtıma. Doktor çoğul gebelikten sakındı heralde oysaki ben ne çok isterim ikiz olmasını...
Biraz da şsans aslında. Kimi klomeni içtği ay hamile kalıyor, kimin de aylar sürüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun
madem test yaptın ve hamıle degılsın hemen sogan kurune basla. kist varsa da kurtulursun, tedavıne kaldıgın yerden devam edersınCANIM BENDE KLOMEN 2,DEFA KULLANDIM VE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM ADETİM 4 GÜN GEÇİYO KAN TAHLİL YAPTIRDIM 2 GÜN ÖNCE AMA NEGATİF ÇIKTI ACABA BENDE DE Mİ KİST OLUŞTU NAPTI YOKSAAAA
hadi hamileysem bide o zaman zararı olmaz mı kimadem test yaptın ve hamıle degılsın hemen sogan kurune basla. kist varsa da kurtulursun, tedavıne kaldıgın yerden devam edersın
kan tahlili yaptırmıssın ıste olsa cıkardı.hadi hamileysem bide o zaman zararı olmaz mı ki
canım bazıları geç döllenme olabilir dedi acil doktoruda öle dedi ilaç falan kullanma dedikan tahlili yaptırmıssın ıste olsa cıkardı.
o buhar ne işe yarıyor kiıyı aksamlar kızlar.. suan ıtıbarı ıle catlatma ıgnemın 36. saatı:)
suan sut maydonoz buharında oturuyorum ınsallah faydasını gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?