• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

krnca kz

hamişşş anne adayıııı :)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
94
30
18
Slm bayanlar pazartesi günü doktora gittim eşimede bana baktırdıdık çok şüküt ikimizde iyiiyiz ama çocuk yok :( klomen verdi 3. Günüm ilk ayında hamiş kalanlar varmı ?

Slm bayanlar pazartesi günü doktora gittim eşimede bana baktırdıdık çok şüküt ikimizde iyiiyiz ama çocuk yok :KK43: klomen verdi 3. Günüm ilk ayında hamiş kalanlar varmı ?
slm canım benim 2. ayım klomende bugun adetin 3. günü hormon testlerimi de yaptırdım iyi dedi doktor eşimdede sorun yoktu 5. gün saba akşam kullanıcam akalım perşembe kntrol var

slm canım benim 2. ayım klomende bugun adetin 3. günü hormon testlerimi de yaptırdım iyi dedi doktor eşimdede sorun yoktu 5. gün saba akşam kullanıcam akalım perşembe kntrol var
Canım ben pazrtesi gnu baktırdım 3. Günüydü adetin rşimede baktırdım bi problem yok çok şükür kistim var sürekli :( düzenli ovulasyon olmalıymış bakalım 3. Günmdeyim klomende hayırlısı

Canım ben pazrtesi gnu baktırdım 3. Günüydü adetin rşimede baktırdım bi problem yok çok şükür kistim var sürekli :KK43: düzenli ovulasyon olmalıymış bakalım 3. Günmdeyim klomende hayırlısı
inşallah canım %25 gebelik sansı varmış klomen ve çatlama iğnesinin o yüzden fazla ümitlenme ama inan inşallah olur benim 2.ayım bakalım

inşallah canım %25 gebelik sansı varmış klomen ve çatlama iğnesinin o yüzden fazla ümitlenme ama inan inşallah olur benim 2.ayım bakalım
Canım netten baktığımda %75 yumurtlamyı sağlıyo %de 35 de gebe kalınıdıgını görmüştüm

canım benim eşimde sperm hareketliliğinde sorun vardı onun sperm testlerinin iyi olduğu ay ben klomene başladım ve ilk ayımda hamile kaldım..eğer eşinde problem yoksa seninde tüpler tıkalı değilse allah nasip ederse şansın yüksek...

Ca
canım benim eşimde sperm hareketliliğinde sorun vardı onun sperm testlerinin iyi olduğu ay ben klomene başladım ve ilk ayımda hamile kaldım..eğer eşinde problem yoksa seninde tüpler tıkalı değilse allah nasip ederse şansın yüksek...
Canım eşime baktırdım kavga dövüş ama çok şükür iyi çıktı sonuçları kadın doğum dpktoruma gösterdim eşin füze gibi nasıl hamile kalamıyosun şaşırtıcı dedi çok şükür eşimde problem yok brnimde hormonlara baktı bendede yok ama yumuttalık kistim yumurtlmaa bozukluğundan dolayıymış yumurtlama problemin düzelse kalırım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş anne olmayı çok istiyorum :(

Merhaba kızlar. Ben de 2 yıldır evliyim. Henüz çocuk yok. Benim ve eşimin hiç bir problemi yok. İlaçsız takip yaptırdım yumurtam istenilen boyutlara kendiliğinden geliyor ve adetim de oldukça düzenli. Bu ay klomeni 3. kullanışım.
İlk ay sabah 1 aksam 1 kullandım, çatlatma iğnesi de yapıldı.1 yumurtam oluştu. Adetim gecikti, hamile değildim, aksine yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüştü. ara verdik kistin gitmesini bekledik. Soğan kürü ile halloldu şükürler olsun. ' ay aradan sonra 2. kez klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladılar ama yine olmadı.
Bu ay doktor değiştirdim. Doktorum zayıf olduğumu ve bu yüzden günde 1 klomen yeter sana diyerek dozu azalttı. Pazartesi yumurtalara bakılacak. Sonrası artık ne çıkarsa bahtıma. Doktor çoğul gebelikten sakındı heralde oysaki ben ne çok isterim ikiz olmasını...
Biraz da şsans aslında. Kimi klomeni içtği ay hamile kalıyor, kimin de aylar sürüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun:KK14:

İnş hamiş kalır
Merhaba kızlar. Ben de 2 yıldır evliyim. Henüz çocuk yok. Benim ve eşimin hiç bir problemi yok. İlaçsız takip yaptırdım yumurtam istenilen boyutlara kendiliğinden geliyor ve adetim de oldukça düzenli. Bu ay klomeni 3. kullanışım.
İlk ay sabah 1 aksam 1 kullandım, çatlatma iğnesi de yapıldı.1 yumurtam oluştu. Adetim gecikti, hamile değildim, aksine yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüştü. ara verdik kistin gitmesini bekledik. Soğan kürü ile halloldu şükürler olsun. ' ay aradan sonra 2. kez klomen kullandım. 2 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladılar ama yine olmadı.
Bu ay doktor değiştirdim. Doktorum zayıf olduğumu ve bu yüzden günde 1 klomen yeter sana diyerek dozu azalttı. Pazartesi yumurtalara bakılacak. Sonrası artık ne çıkarsa bahtıma. Doktor çoğul gebelikten sakındı heralde oysaki ben ne çok isterim ikiz olmasını...
Biraz da şsans aslında. Kimi klomeni içtği ay hamile kalıyor, kimin de aylar sürüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun:KK14:
sın canım ya brnde senle aynı durumdayım bi problem yok ama olmuyo işte ama çok istiyoruz

kızlar mrb bende klomene basladım bu gun 2.gunumdeyım merakla bekliyorum adetin 3. gunu basladım dr 12 gun sonra gel dedi daha erkenden bakması gerekmiyormu

kızlar mrb bende klomene basladım bu gun 2.gunumdeyım merakla bekliyorum adetin 3. gunu basladım dr 12 gun sonra gel dedi daha erkenden bakması gerekmiyormu
daha erken gıtsen daha ıyı olur. ben adetın 4. gunu basladım klomene adetın 12. gunu dra gıttım yumurtalar fazla buyumus

CANIM BENDE KLOMEN 2,DEFA KULLANDIM VE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM ADETİM 4 GÜN GEÇİYO KAN TAHLİL YAPTIRDIM 2 GÜN ÖNCE AMA NEGATİF ÇIKTI ACABA BENDE DE Mİ KİST OLUŞTU NAPTI YOKSAAAA :(

CANIM BENDE KLOMEN 2,DEFA KULLANDIM VE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM ADETİM 4 GÜN GEÇİYO KAN TAHLİL YAPTIRDIM 2 GÜN ÖNCE AMA NEGATİF ÇIKTI ACABA BENDE DE Mİ KİST OLUŞTU NAPTI YOKSAAAA :KK43:
madem test yaptın ve hamıle degılsın hemen sogan kurune basla. kist varsa da kurtulursun, tedavıne kaldıgın yerden devam edersın

kizlar benim bugun son ptesi kontrol var bende merak icindeyim gebelik olacak mi okadar istiyorum ki bunu 4 ay once 7 haftalik kurtaj oldum klomenle gebe kalmistim nasip degilmis

Kızlar ayın 16 sında başladım 5 gn içtim normalde yumurtlama gnum bgn hadi hayırlısı kasıklarımdada ağrı var ama ümitlnmekde istemyrm allah kucaklarımızı doldurur inşşşşş :)

ıyı aksamlar kızlar.. suan ıtıbarı ıle catlatma ıgnemın 36. saatı:)
suan sut maydonoz buharında oturuyorum ınsallah faydasını gorurum

Back