• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN??

Arkadaşlar bizler için de dua edin inş hamile kalanlar :) bende yarın sabah vurulcm iğnemi inş benim de tutsun isteyen herkese de nasip olsn :)

bu ay bende kullandım ama klomenı 2. günü basladım folık asıtle daha sonra 2 gunde bır kontrole cagırdı yumurta yeterlı buyukluge gelınce çatlatma ıgnesı verdı ve 36 saat sonra ılıskıye gırmemı soyledı daha sonrada 2 gunde bır ılıskı önerdi
Peki adete kaç gün var canım belirti var mı

Kızlarr uyuyamadım erkenden kalktım test yaptım ve sonuç :anneadayı: rabbime sükürler olsun tam 1 yıl sonra nasip etti bana dua edin tekrar dış gebelik yaşarım diye çok korkuyorum tam sevinemedim bile bebeğim beni bırakmasın :anne:
Ayy canm çok sevindim insalhh kucağına almayı da nasip eder rabbim bizlerde dua et
Adetinin kaçıncı günü yaptın testi canm bişe belirtin varmı gogus agrisi bel falan
Adetimin 16.günümdeyim iğneyi vurulalı 5.günüm goguslerim hafiften sızlama oluyo dünde belimde ağrı vardı ama geçti çok mu erken belirtiler diye düşünüyorum bana yardımcı olun lütfen

Ayy canm çok sevindim insalhh kucağına almayı da nasip eder rabbim bizlerde dua et
Adetinin kaçıncı günü yaptın testi canm bişe belirtin varmı gogus agrisi bel falan
Adetimin 16.günümdeyim iğneyi vurulalı 5.günüm goguslerim hafiften sızlama oluyo dünde belimde ağrı vardı ama geçti çok mu erken belirtiler diye düşünüyorum bana yardımcı olun lütfen
Yok canım hiç bir belirtim yok bazen kasıklarımda batısmalar oluyor o kadr testi bugn yaptım adetimin 30. Günü iğneninde 17. Günüydü

Yok canım hiç bir belirtim yok bazen kasıklarımda batısmalar oluyor o kadr testi bugn yaptım adetimin 30. Günü iğneninde 17. Günüydü
Maşallah baya olmus ya bn her ay öyle test yapan biri değilim ama bu ay test yapmak istiyorum iğnenin 12.günü cikramı sence tabiki varsa

12 gün kanda çıkar canım bence idrar yapcaksan 14 15i bekle derim
Öylemi diyosun yok ya kan da baktırmamda beklerim olmazsa
Teşekkür ederim canm cevap verdiğin için sende bian önce doktora git insalhh hayirli haberlerle gelirsin canm

Kizlar klomene adetin kacinci gunu basladiniz ? Benim bugun 1. Günü. Doktor beşinci gün gel dedi ama ucdede baslayan varmis

Ya ben devlete gidiyorm. Besinci gun c.tesiye denk gelicek napsam bilemedim

Ben de 5ggun başladım benim de cumartesiydi. Özele gittiğim için sorun olmadı sen de bir günlüğüne özele goit bir şey olmaz. Ya da bir gün önce yani cuma günü git

Ozeldeki doktorum alti ay bekleyelim demisti devlet nedense hemen klomen dedi. Simdi giderim bana yine bekle der o yuzden pek istemiyorum acikcasi :)

Ozeldeki doktorum alti ay bekleyelim demisti devlet nedense hemen klomen dedi. Simdi giderim bana yine bekle der o yuzden pek istemiyorum acikcasi :)
Normalde tam tersi olur . Devlet bekletir özel tedavi başlar . Hayırlısı olsun canım o zaman cuma günü git ilaca cumartesi başlarsın sorun olacağını sanmıyorum

Şuan bende hiçbir belirti yok bata bir hafta kalan var mı benden başka kızlar ( gaz çıkışı fazla ama yedigimden içeriğinden mı bilmiyorum ) insan her şeyi ona yoruyor

Şuan bende hiçbir belirti yok bata bir hafta kalan var mı benden başka kızlar ( gaz çıkışı fazla ama yedigimden içeriğinden mı bilmiyorum ) insan her şeyi ona yoruyor
Bn 2 hafta var canm haklısın herşeyi hamileligie yoruyoruz bnm de göğüslere ara sıra ağrı girip cikiyo

Benim de uçlarında acıma oluyor ama ellersem. Normalde ellersem de olmazdı. Bunlar beni arada bırakıyor
Normalde bnm adetime 1 hafta kala göğüslerim ağrır hatta bazı ay dokunamam bu kadar erken olması dusunduruyo hayirki artık bekleyip gorcez

Ovitrelle in yan etkileri çok fazla kızlar kendinizi hamile sanıyorsunuz ama yanıltıyo:( bu ilk deneyişimdi öyle sandım batmalar bel ağrısı falan ama tam 14. Gün adet oldum

Bayanlar sağlık ocağına gitsem yaparlar mı iğneyi yarın sabah yaptırmam gerekiyor

Back
X