klomen :/

Canım hangi sebepten klomen başladı doktor bende salı gidicem 13. Gün olacak ama 30günde oluyorum reglimi ovülasyon Bitez geç oluyo
Canım sekiz aya yakındır evliyim bebek istedik olmadı ondan bakılmak istedim.adetim 28 günde bir 11.günveya 12. Gün yumurtlama oluyor.. Sen neden gittin cnm

Canım sekiz aya yakındır evliyim bebek istedik olmadı ondan bakılmak istedim.adetim 28 günde bir 11.günveya 12. Gün yumurtlama oluyor.. Sen neden gittin cnm
Bende adetim 5 gün gecikti ilk bebek istediğimiz aydı hormonlar falan normaldi doktora gitmişken yumurta takibi istedim canım bi bakalım sorun var mı çatlıyo mu diye

Canım ben kullandım bu ay sağ tarafımda iki yumurtam oluştu.çatlatma iğnesi vuruldum.bakalım ne olacak.ama alıştım artık adet olmaya :KK43:

canım inşallah iyi sonuçlar alırısn :( bende çok istiyorum bebeğim olmasını bende kullandım ama olmadı arkadaşım kullandı gebe kaldı ama 6, haftadayken kalbi durmuş :( aslında hapla hamile kalmayacaksın rabbim veriyır herşeyi :(

Bende adetim 5 gün gecikti ilk bebek istediğimiz aydı hormonlar falan normaldi doktora gitmişken yumurta takibi istedim canım bi bakalım sorun var mı çatlıyo mu diye
İyi yapmışsın canım normalde bi sene dolmadan bakmazlar ama simdi herkesin zor olunca insan korkuyo insallah bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla

İnşallah canım sordum doktora erken mi bunun için dedim yo karar verdiysen neden erteleyelim ki dedi
Aynen öyle canım bazı doktorlar takıntılı illa bi sene diyolar ama iyi doktorlar demiyo. Bide bakılıp içimizin rahat etmesi var bi sorun varsa en azından erkenden bilirdik Rabbim nasip eder insallah anne olmayı bizlere bu ay

canım inşallah iyi sonuçlar alırısn :KK43: bende çok istiyorum bebeğim olmasını bende kullandım ama olmadı arkadaşım kullandı gebe kaldı ama 6, haftadayken kalbi durmuş :KK43: aslında hapla hamile kalmayacaksın rabbim veriyır herşeyi :KK43:
Allahım isteyen herkese versin insallah tabiki canım şifa Allah'tan mecbur tedavi yapıyoruz

Kızlar bu ayda olmadı bugun hasta oldum cok üzüldüm cok herkes hamile :( Allahım bi daha hayal kırıklığı vermez insallah iki ayda eşim yok yanımda uc ay daha bebişim olmayacak :(

Slm kızlar nasılsınız Dr gityim klomen veridm adetin 5 günü kullanmaya başladı dedi kullanıp faydasını goren varmi

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti yarın catlatma iğnesi olucam neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:KK43:

Back