Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben daha önce 2 defa kullandım . Hamile kalamadım ama tıkır tıkır yumurtlamam devam etti ve kullandıktan sonra 3 ay snra KLOMEnsz hamile kaldım. Rabbim saba da nasip etsin insallah
Ben daha önce 2 defa kullandım . Hamile kalamadım ama tıkır tıkır yumurtlamam devam etti ve kullandıktan sonra 3 ay snra KLOMEnsz hamile kaldım. Rabbim saba da nasip etsin insallah
Aslında yaramadı diyemem ..ılk kullandığımda gebelik oluştu bende ama kimyasal gebelik . kaybettim düşük oldu. 2 . kullanısim da negatif fayda etmedi . Ama yumurtlama ya başladım bu ilaçtan snra . kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum.
Kizlar bu ay ikinci klomen icicisim ilk ay uc gun gecikti regl bu ay bir aksam unuttum icmeyi birde sabah aksam icmeyi diger gun devam ettim sabahtan en son regl tarihim 18 kasim hala bir sey yok boyle bir sey yasayan var mi acaba ne yapmam lazim
Kizlar mrb klomen kullanmak istiyorum 9 ay once kurtaj oldum adetim hep duzenliydi ama simdi 2 ayda bir tarlusalla adet oluyorum dokror hormon testi yapti hersey normal dedi gonderdi ben yumurtladigimdan bile supheliyim ovulasyon testi aldim oda gunlerdir silik cikiyor yani negatif siz doktorunuzla ne gorustunuzde bu ilaci verdi