Klomen

paptya97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
20
4
1
28
Merhabalar bu ay Klomen kullandım ve geçen hafta Salı günü ovitrelle çatlatma iğnemi yaptım bugün tam 1 hafta oluyor iğneye birkaç gündür belim karnım arada da kasıklarımda batmalar oluyor bunlar sizce normal mi yoksa gebelik belirtisi mi yaşayanlar var mı? İnşallah gebelik belirtisidir Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle

Merhaba,
Ben de ilk kez adetimin 3. günü yani 20 Mart’ta başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Kutu bittikten 2 gün sonra doktor kontrole çağırdı
Kontrolden 3 gün sonra da çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğne olduğum gün ve ertesi gün sağ kasığımda birkaç kez zonklama gibi batmalar oldu
Geçen hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
Birkaç gün sarı akıntı geldi
Bugün göğüslerim dolgun, ucuna dokununca hafif acıyor gibi ve beyaz akıntım var
Regli olmazsam bu cumartesi günü Beta HCG baktıracağım

Hemen hemen aynı tarihlere denk geliyoruz inşallah Allah kalbimize göre verir benimde pazartesi regli tarihim bende olmazsam inşallah vereceğim önümüzdeki hafta beta hcg

Kızlar klomenin 5. Ve son günündeyim, karnımda afedersiniz acayip gaz var, yumurtluyor olabilir miyim acaba? Gerçi 3 gündür yumurtlama testi yapıyorum negatif ama bilemedim

İğneyi yaptıktan sonra hangi saatleri değerlendirdiniz acaba. Ben 36. Saati değerlendirdim ertesi akşamı bir de

İğneyi yaptıktan sonra hangi saatleri değerlendirdiniz acaba. Ben 36. Saati değerlendirdim ertesi akşamı bir
Doktorum bana iğneden sonraki 2 günü değerlendirin isterseniz iğneyi yaptığın günde olur demişti biz iğneyi yaptığımız günüde değerlendirdik sonra gün aşırı devam ettik

Doktorum bana iğneden sonraki 2 günü değerlendirin isterseniz iğneyi yaptığın günde olur demişti biz iğneyi yaptığımız günüde değerlendirdik sonra gün aşırı devam ettik
Herhangi bi belirti yaşadınız mı acaba. İğneyi saat 10 da yapmıştım, gece bi ağrı girdi karnıma çok sürmedi zaten sonra hiç bir ağrı vs olmadı.

Kızlar klomenin 5. Ve son günündeyim, karnımda afedersiniz acayip gaz var, yumurtluyor olabilir miyim acaba? Gerçi 3 gündür yumurtlama testi yapıyorum negatif ama bilemedim
Yok sanmiyorum yumurtlarken akintin cok olur ovulasyon testi ile yakalarsin cift cizgigi koyu yakaladiktan sonra 4 veya 6 saat te tekrarla kirmizinin teki hafif silik olursa yumurtluyorsun dur canim.

Merhaba doktora gittim klomen kullandım bu ay, 15-16-18 mm yumurtalarım var, iki gün sonra çaylatma iğnesi vur dedi, bu güzel kısım. Kötü olan tarafı rahimim çok inceymiş yerleşme zor diyorrahimi kalınlaştırmak için yöntemler araştırıyorum

Canim doktora sordunuzmu ne yapa bilirim diye tedavisi yokmu kalinlaştirmak icin

Kıbrısta taşıyıcı anneliği düşünün dedibir ilaç verdi ama çok umutlu konuşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…