- 24 Kasım 2023
- 375
- 51
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemgul8
-
Benim hep yumurta beyazı kıvamında akıntım oldu zaten ondan anladım ben birde böyle kasıklarımda kelebek gibi bir şey vardı onu hissetmiştim o sıralar anladım gebe olduğumu zaten 2 gün sonra da kanda öğrendimBelirtilerin nasildi peki bende 2 3 gundur gogus hassasiyeti kasik agrisi ara ara beyaz ara ara da sari akintim oluyo
Mutlaka 5,6 gün değerlendirin hemen kalkmayın ayaklarınızı bi müddet yukarda tutun bol bol su ceviz kuru incir tüketin ve mutlaka sağlıklı beslenin cidden her şey sağlıklı beslenmekle alakalı ve düşünmeyin sürekli dinlenin uzanın uyuyunBende bu ay Klomen kulladım ve yarın iğnemi yapacağım.. İnşallah sağlıkla sıhhatle bu ay mutluluğu yaşarız
Merhabâ doktor banada klomen başladı bu ay 5 gün kullan 5 gün sonra da kontrole gel dedi ama bana gelene kadar ilişki olmasn dedi ben ilaçtan 2 gün sonra gittim şuan bişi yok erken dedi 3 gün sonra tekrar gidecgm dediğinz gibiyse geçmiş olabilir mi ovülasyon anlamadmEvet evet başlayın doktor sadece büyütmüş diye bakacak ama gitmeden de buyuyup catlayabilir bende öyle olmuştu en azından şansa bırakmayin regli kesildiyse başlayın ilacı kullanırken de ilişki olur
Mutlaka 5,6 gün değerlendirin hemen kalkmayın ayaklarınızı bi müddet yukarda tutun bol bol su ceviz kuru incir tüketin ve mutlaka sağlıklı beslenin cidden her şey sağlıklı beslenmekle alakalı ve düşünmeyin sürekli dinlenin uzanın uyu
Evet dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı besleniyorum az önce iğnemi yaptım bakalım inşallah sağlıkla olurMutlaka 5,6 gün değerlendirin hemen kalkmayın ayaklarınızı bi müddet yukarda tutun bol bol su ceviz kuru incir tüketin ve mutlaka sağlıklı beslenin cidden her şey sağlıklı beslenmekle alakalı ve düşünmeyin sürekli dinlenin uzanın uyuyun
Çarşamba perşembe olsun cuma dinlen cumartesi pazarda değerlendir ben öyle yaptımEvet dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı besleniyorum az önce iğnemi yaptım bakalım inşallah sağlıkla olurdoktorum çarşamba ve perşembe ilişki önerdi sonrasını nasıl isterseniz önemli olan 2 gün dedi bakalım neler olacak
Çatlar evet ama ne zaman çatladığını bilmezsin o yüzden mutlaka gün aşırı ilişki şartArkadaşlar günaydın, klomenden sonra kendi kendine çatlar mı bu yumurta?
Sizde de pcos var mıydı?Çarşamba perşembe olsun cuma dinlen cumartesi pazarda değerlendir ben öyle yaptım
Evet ama öyle ağır derecede değildiSizde de pcos var mıydı?
Benimde öyle ağır derecede değil 1 yıl deneyip olmayınca doktor kontrolünde öğrendim ve doktorum hemen klomen tedavisi ve ovitrelle önerdi bende ona çok güvendiğim için kabul ettim hemen bilmiyorum biraz endişeliyimEvet ama öyle ağır derecede değildi
Kader kısmet biliyorsun benim 3 sene oldu evleneli bizde zorlu yollardan geçtik şükür ki istediğimiz oldu sadece kendini yıpratma akışına bırak ve bolca dua etBenimde öyle ağır derecede değil 1 yıl deneyip olmayınca doktor kontrolünde öğrendim ve doktorum hemen klomen tedavisi ve ovitrelle önerdi bende ona çok güvendiğim için kabul ettim hemen bilmiyorum biraz endişeliyim
Bende 6 yıllık evliyim ama geçen yıl çocuk düşünmeye başlamıştık inşallah sağlıkla gelirKader kısmet biliyorsun benim 3 sene oldu evleneli bizde zorlu yollardan geçtik şükür ki istediğimiz oldu sadece kendini yıpratma akışına bırak ve bolca dua et
Bende 1 nisanda başladm 5 ine kadar günde bi tane içtim 5 gün sonrada kontrol e gittim yani bugün solda 20 mm lk yumurta var dedi doktor gün aşırı ilişki önerdi adetten sonra (ki 19 gün tekrar gideceğim çatlama olmuş mu diye kan testi verecegm progesteron testinde çıkıyormş bu arada ovülasyon testleri yapıyorm ama negatif çıkıyor doktorda yumurta var dedi bakalmKızlar klomene başladım 5 gün iç gel dedi yani içmeye başladıktan 8,9 gün sonra gidicem acaba nasıl bi yol izleniyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Çok iyi mutlaka günlerini değerlendirBende 1 nisanda başladm 5 ine kadar günde bi tane içtim 5 gün sonrada kontrol e gittim yani bugün solda 20 mm lk yumurta var dedi doktor gün aşırı ilişki önerdi adetten sonra (ki 19 gün tekrar gideceğim çatlama olmuş mu diye kan testi verecegm progesteron testinde çıkıyormş bu arada ovülasyon testleri yapıyorm ama negatif çıkıyor doktorda yumurta var dedi bakalm
Rica ederim inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınBende 6 yıllık evliyim ama geçen yıl çocuk düşünmeye başlamıştık inşallah sağlıkla gelirçok teşekkür ederim desteğin için
Doktor gün aşırı ilişki önerdi deneyecgz nasip artk sadece testlerin negatif olması beni şaşırttı bu ayÇok iyi mutlaka günlerini değerlendir
Hangi testlerinDoktor gün aşırı ilişki önerdi deneyecgz nasip artk sadece testlerin negatif olması beni şaşırttı bu ay
Hangi testlerin
Mutlaka her günü değerlendirOvülasyon testlerinn bugün başladı pozitif olmaya çok mutlu oldmmmm
Doktor bi dolu bi boş dedi ama biz sadece bir gün boş bırakıp 9 10 12 13 nisan'ı değerlendirdk artk nasip gerisiMutlaka her günü değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?