- 23 Ekim 2023
- 295
- 56
-
- Konu Sahibi gebebebe12
Merhaba. Ben adetin 5. Günü klomen kullanmıştım günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. Bittikten sonra doktora gittim yumurtalar gelişmişti. Tabi bünyeye göre değişir belki sizin daha erken ya da daha geç gelişir takip etmek gerekiyor bu durumda. Yani bittikten sonra yumurtanız gelişmiş çatlamaya hazırsa böyle belirtiler normal.Kızlar merhaba. Bu ay klomen kullandım dün bitti . Bugün karnım hareketli hafif sancılı gibi bacaklarım uyuşuk gibi . Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü ilaç yeni bitti 1 hafta sonra yumurtlama olur diyorlar. Sorum şu klomen bittikten hemen sonra böyle olması normal mi ? Klomenden ne zaman sonra yumurtlama yaşadınız? Alt karnım da neden hafif sancı var . İlaç dün bitti bugün yumurtluyor olamam dimi
Siz klomen bitince kaç gün sonra kontrole gittinizMerhaba. Ben adetin 5. Günü klomen kullanmıştım günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. Bittikten sonra doktora gittim yumurtalar gelişmişti. Tabi bünyeye göre değişir belki sizin daha erken ya da daha geç gelişir takip etmek gerekiyor bu durumda. Yani bittikten sonra yumurtanız gelişmiş çatlamaya hazırsa böyle belirtiler normal.
Gebelikle sonuçlanmıştır inşallahMerhaba. Ben adetin 5. Günü klomen kullanmıştım günde 2 defa 5 gün boyunca kullandım. Bittikten sonra doktora gittim yumurtalar gelişmişti. Tabi bünyeye göre değişir belki sizin daha erken ya da daha geç gelişir takip etmek gerekiyor bu durumda. Yani bittikten sonra yumurtanız gelişmiş çatlamaya hazırsa böyle belirtiler normal.
6 gün sonra gittim. Yok malesef olmadı çatlatma iğneside vurulmuştum hatta 6. Gün gittiğimde ama nasip olmadıSiz klomen bitince kaç gün sonra kontrole gittiniz
klomen bittikten 2 gün sonra gittim. Yok malesef olmadı çatlatma iğneside vurulmuştum hatta gittiğimde ama nasip olmadı
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah6 gün sonra gittim. Yok malesef olmadı çatlatma iğneside vurulmuştum hatta 6. Gün gittiğimde ama nasip olmadı
Amin teşekkür ederim sizede inşallahRabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kaç yumurta oluştu acaba bende Klomen kullandım 7 yumurtam oluşmuş ama çatlatma ıgnesı vermedi doktorum kendılıgınden catlar mı acaba suan ovulasyon donemlerım degerlendırıyorumKızlar merhaba. Bu ay klomen kullandım dün bitti . Bugün karnım hareketli hafif sancılı gibi bacaklarım uyuşuk gibi . Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü ilaç yeni bitti 1 hafta sonra yumurtlama olur diyorlar. Sorum şu klomen bittikten hemen sonra böyle olması normal mi ? Klomenden ne zaman sonra yumurtlama yaşadınız? Alt karnım da neden hafif sancı var . İlaç dün bitti bugün yumurtluyor olamam dimi
Beni takibe çağırmadı. Kendi çatlar diye düşündü sanirim . Regl günü test yapacağım bekliyorumKaç yumurta oluştu acaba bende Klomen kullandım 7 yumurtam oluşmuş ama çatlatma ıgnesı vermedi doktorum kendılıgınden catlar mı acaba suan ovulasyon donemlerım degerlendırıyorum
Ayy hemde nasıl öldüm sancidan. Akıntı da oldu . 5 gün sürdü sonra birden kesildi . Akıntı da kalmadı sanırım yumurta çatladı. BekliyorumBen de gıtmedım bugün regl 16. Günü yanı ovulasyonun3. Günü ve çok sancım var adet olacakmışım sancısı gıbı sizde de oldu mu böyle catladıgını ya da hıssetınız mı
Benim de reglin 18. Günü hemen hemen aynıyız doktor ayin 30nda test yap dediBen de gıtmedım bugün regl 16. Günü yanı ovulasyonun3. Günü ve çok sancım var adet olacakmışım sancısı gıbı sizde de oldu mu böyle catladıgını ya da hıssetınız mı
Haberleşelim lütfen inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızBen de gıtmedım bugün regl 16. Günü yanı ovulasyonun3. Günü ve çok sancım var adet olacakmışım sancısı gıbı sizde de oldu mu böyle catladıgını ya da hıssetınız mı
Benim ara ara sancım oluyo sankı üç kere yumurtam catladı gıbı böyle bır şey mümkün degıldır herhal deBenim de reglin 18. Günü hemen hemen aynıyız doktor ayin 30nda test yap dedi
Benımde otuzu ınsllah Ikımız ıcın de sonuç pozıtıf olur suan herhangı bır belırtın varmı
Haberleşelim lütfen inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırı
Mutlaka haberleselım sızın ıcın de dua edecem buarada sizin kaç yumurta oluşmuştuHaberleşelim lütfen inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Bende size dua edicem Allah razı olsun. Beni takibe çağırmadı doktor ilacı kullan günleri değerlendir 30nda test yap dediMutlaka haberleselım sızın ıcın de dua edecem buarada sizin kaç yumurta oluşmuştu
Bende yumurtam kendılıgınden catlıyo mu diye yıne bugün hastaneye geldim bakalım doktor ne diyecek birazdan ıcerı gırecem ınslalah catlama sorunum yokturBende size dua edicem Allah razı olsun. Beni takibe çağırmadı doktor ilacı kullan günleri değerlendir 30nda test yap dedi