- 6 Ekim 2022
- 19
- 0
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitede dolu canım klomenle hamile kalan merak etme sen dene ilişki günlerini kaçırmadan insallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırsınArkadaşlar doktorum yumurtalık tenbeliğin var dedi hormon testi yaptı test sonucum temiz çıktı bana adetin beşinci gününden başlayarak 10 gün KLOMEN kulanmamı istedi sonra kontrole çağırdı 2 KLOMEN kulanışım kılomenle hamile kalan varmı lütfen yazın .
Bende bugün verdi doktorum sabah başlıyorum klomene inşArkadaşlar doktorum yumurtalık tenbeliğin var dedi hormon testi yaptı test sonucum temiz çıktı bana adetin beşinci gününden başlayarak 10 gün KLOMEN kulanmamı istedi sonra kontrole çağırdı 2 KLOMEN kulanışım kılomenle hamile kalan varmı lütfen yazın .
Bana da 10 gün dedi doktorum bugün sizler 5 gün mü kullandınızKlomen 5 gün kullanılır nasıl 10 Gün dedi
Evet 5 gün 2şer tane kullandım 3 ay boyuncaBana da 10 gün dedi doktorum bugün sizler 5 gün mü kullandınız
Gebelik oluştumu acabaEvet 5 gün 2şer tane kullandım 3 ay boyunca
Bana 5 gün dedi adetin 3. günü itibariyle. Ama benim amh yüksek çıktı 14,6 ve pcosum.Bana da 10 gün dedi doktorum bugün sizler 5 gün mü kullandınız
Üzülme inan banada dedi ama neoldu tam gideceğidim tüpe o ay hamileymişim haberim yok yürüyüşler yaptım diyet yaptım hergün 10bin adım attım hep yumurtalarım çalıştı bolbol yürüyüş ve bol su cok önemli denemenle fayda varArkadaşlar doktorum yumurtalık tenbeliğin var dedi hormon testi yaptı test sonucum temiz çıktı bana adetin beşinci gününden başlayarak 10 gün KLOMEN kulanmamı istedi sonra kontrole çağırdı 2 KLOMEN kulanışım kılomenle hamile kalan varmı lütfen yazın .
Benim de aynı sorun canım ilk kullandım yumurta gelişmedi ikinci kez verdi dün bitti hiç bir belirti flnn yok yumurta oluşsa nasıl anlarim acabaArkadaşlar doktorum yumurtalık tenbeliğin var dedi hormon testi yaptı test sonucum temiz çıktı bana adetin beşinci gününden başlayarak 10 gün KLOMEN kulanmamı istedi sonra kontrole çağırdı 2 KLOMEN kulanışım kılomenle hamile kalan varmı lütfen yazın .
Merhabalar bende klomen ile hamile kaldim ve kizim su an 13 aylik umarim en kisa surede sizde kalirsinizArkadaşlar doktorum yumurtalık tenbeliğin var dedi hormon testi yaptı test sonucum temiz çıktı bana adetin beşinci gününden başlayarak 10 gün KLOMEN kulanmamı istedi sonra kontrole çağırdı 2 KLOMEN kulanışım kılomenle hamile kalan varmı lütfen yazın .