Canım klomeni ben değil eşime yazdı doktor sperm sayısı düşük olduğu için erkeklerde kullanıyormuş bende ilk defa duydum bi buraya yazayım dedim bende kan sulandırıcı kullanmaya başladım bakalım inşallah rabbim rast getirsinHepsinden önce kan pıhtılaşmanız varsa kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyor gebelikte, doktorunuzla önce bunu konuşun bence.
Eşiniz için de kürlere devam edin.
Klomeni anlamadım, siz de sorun yoksa neden kullanmayı düşünüyorsunuz ki?
Alla alla canm.ilk defa duydumCanım klomeni ben değil eşime yazdı doktor sperm sayısı düşük olduğu için erkeklerde kullanıyormuş bende ilk defa duydum bi buraya yazayım dedim bende kan sulandırıcı kullanmaya başladım bakalım inşallah rabbim rast getirsin
Aa onu bilmiyordum, ilk defa duydum.Canım klomeni ben değil eşime yazdı doktor sperm sayısı düşük olduğu için erkeklerde kullanıyormuş bende ilk defa duydum bi buraya yazayım dedim bende kan sulandırıcı kullanmaya başladım bakalım inşallah rabbim rast getirsin
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz bize 3 ay kullanıp gelin dedi günde bir tane verdi doktor normalde üzerinde 25 gün kullan 5 gün ara verin diyor ama bize öyle birşey demedi hatta ben sordum gerek yok dedi siz nasıl kullaniyorsinuzSperm sayisi düşük erkeklerde hormonlari daha çok yukseltip sperm sayısını artırsın diye veriyorlar ama kontrollü bi sekilde kullanmasi gerekiyormus ara ara hormonlarina tekrar baktirsin eşiniz. Benim esimde kullaniyor bakalim etkisini görecek miyiz
Amin Allah razı olsunAa onu bilmiyordum, ilk defa duydum.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Biz 1 aydir kullaniyoruz ilk 3 hafta yarım yarim gün asiri kullandi hormonlarinda cok fazla bi değişiklik olmayinca doktor yine gün asiri tam tablete gecirdi 15 gün sonra tekrar hormon tahlili yaptiricaz.Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz bize 3 ay kullanıp gelin dedi günde bir tane verdi doktor normalde üzerinde 25 gün kullan 5 gün ara verin diyor ama bize öyle birşey demedi hatta ben sordum gerek yok dedi siz nasıl kullaniyorsinuz
Analdim bize direk günlük bir tane verdi ve 3 ay kesintisiz kullanın dedi bende bilmiyorum napacagimi inşallah bayramdan sonra doktor değişimi yapacağızBiz 1 aydir kullaniyoruz ilk 3 hafta yarım yarim gün asiri kullandi hormonlarinda cok fazla bi değişiklik olmayinca doktor yine gün asiri tam tablete gecirdi 15 gün sonra tekrar hormon tahlili yaptiricaz.
Canim her tedavi kişiye özeldir bizim durumumuzla sizinki ayni olmayabilir rabbim derdi veriyo dermani icinde iyi insanlarla karşılaştirsin insallah.Analdim bize direk günlük bir tane verdi ve 3 ay kesintisiz kullanın dedi bende bilmiyorum napacagimi inşallah bayramdan sonra doktor değişimi yapacağız
Öyle gerçekten rabbim şafi ismi ile şifa versinCanim her tedavi kişiye özeldir bizim durumumuzla sizinki ayni olmayabilir rabbim derdi veriyo dermani icinde iyi insanlarla karşılaştirsin insallah.
Merhaba kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzuValla canm ben klomen kullanarak hamile kaldım
Yumurtlamadan 1 ay sonra öğrendim. Benim.adetim zaten geciktigi için bekledim bilerek. Ama düşük yaptım 2 gün önce kürtaj oldumMerhaba kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu
YaaYumurtlamadan 1 ay sonra öğrendim. Benim.adetim zaten geciktigi için bekledim bilerek. Ama düşük yaptım 2 gün önce kürtaj oldum
Sagol canm. 1 hafta sonra bi daha yap testiYaaçok geçmiş olsun bende test yapım erken gebelik testi pozitif çıktı sonra kan testi verdim 5.98 çıktı bende iğnenin 11.günğ yaptım
İki gün geçti yapalı doktorum yarın gel dedi yarın yapıcam bakalımSagol canm. 1 hafta sonra bi daha yap testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?