• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

Anneadayiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
9
4
36
29
Merhaba hanımlar, ben pkos hastasyım ve geçen ay tek bir tane klomen kullandım günde ama malesef doktorum hiç gelişme yok dedi.. ve bu ay 2 tane kullanıyorum günde. Geçen ay hiç gelişmemişken bu ay yeterli olgunluğa ulaşmış bi yumurtam olabilir mi ? Yani doz artışı yararlımı ?

Merhaba hanımlar, ben pkos hastasyım ve geçen ay tek bir tane klomen kullandım günde ama malesef doktorum hiç gelişme yok dedi.. ve bu ay 2 tane kullanıyorum günde. Geçen ay hiç gelişmemişken bu ay yeterli olgunluğa ulaşmış bi yumurtam olabilir mi ? Yani doz artışı yararlımı ?
Tabiki işe yarar inşllah gelişme görürsünüz bende günde 2 kere kullanmıştım 3 yumurtam gelişmişti

Hayr yumurta gelişti ama gebelik olmadı bu ay 3 gün geçti gunumden ama adet oldm nasip değilmiş cnm
Hakkında hayırlısı pco falan mısın gerçekten bazen de sebepsiz olmuyo Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım isteyen herkes evlat sahibi olur 💐

Back
X