Evet ilk defa 2 kutu kullandım bitti iğne oldum sonra :)ilk defamı kullandın yada bu kaçıncı kutun
İnşallah canım olucak diye hissediyorum umarım hayal kırıklığı yaşamamAy hadi İnşallah yaa ümit olursun bizlere
Ben ilk kullandığımda çatlatma iğnesiydi kontroldü hiç çağırmadılar , başka doktora gittim oda klomene başlattı cuma kontrol var bakalım ne dicekEvet ilk defa 2 kutu kullandım bitti iğne oldum sonra :)
İnşallah yaaİnşallah canım olucak diye hissediyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam
İğne verir büyük ihtimal :)Ben ilk kullandığımda çatlatma iğnesiydi kontroldü hiç çağırmadılar , başka doktora gittim oda klomene başlattı cuma kontrol var bakalım ne dicek
inşallah canımİğne verir büyük ihtimal :)
İnşallahinşallah canımfaydasını görürüm
Benim de kasik ve yumurtalik sancılarım var. Nedeni hakkinda bir bilgim yok. 5 gundur felan böyle Klomem kullanmıştım yarın adet günüm hayirlisi bakalım.Kizlar öncelikle merhaba ben bu ay klomen kullandım ama ağrım olmadı 4gun var adetime hafif bide bulantım var belim ve sağ kasigim çok ağrıyor öylemi bacağıma bile vuruyor nedeni hakkında bir bilginiz var mi
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzBenim de kasik ve yumurtalik sancılarım var. Nedeni hakkinda bir bilgim yok. 5 gundur felan böyle Klomem kullanmıştım yarın adet günüm hayirlisi bakalım.
Adet oldumHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım bence moralini bozma vardır bir hayır allah beklemediğimizda mucize gibi gelicek :) herşeyden önce şükredip sabretmeyi bilmemiz lazım bende pko var klomen kullanıyorum bu 2. Ayım ilk ay olmadı şimdi bidaha deniyorum yaklaşık 15 aydır bebek için çabalıyoruzAdet oldumartık morelim çok bozuluyor...
13 ay oldu bizim de... allah sabır versin bize.Merhaba canım bence moralini bozma vardır bir hayır allah beklemediğimizda mucize gibi gelicek :) herşeyden önce şükredip sabretmeyi bilmemiz lazım bende pko var klomen kullanıyorum bu 2. Ayım ilk ay olmadı şimdi bidaha deniyorum yaklaşık 15 aydır bebek için çabalıyoruz
Amin canım benim13 ay oldu bizim de... allah sabır versin bize.
Hangi bölüme gitmiştiniz bu klomen için hangi bölümBana doktor 5 gün kullan dedi yan etki yaptı 4 gün zor kullandım ona rağmen çok güzel yumurtaların olmuş iğne vuralım hemen dedi :) fayda gösterir Yani umudunu yitirme:)
Kadın doğum doktoruHangi bölüme gitmiştiniz bu klomen için hangi bölüm
Bana polikistik över sendromu polikinliğine git dedi doktorum öyle bir bölümmü varKadın doğum doktoru
Öyle bi bölüm mü varmış hiç duymadım da görmedim de bende de polikistik over var kadın doğum doktoru bakıyoBana polikistik över sendromu polikinliğine git dedi doktorum öyle bir bölümmü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?