Klomen

Benim 2 tane oluştu çatladı. Iki tane daha potansiyel vardı onları takip etmedik. Pek belirti vermedi yumurtalar büyürken. Sadece akintim azaldı. Bu ayı iyi değerlendiremedik umutsuzum.

Kizlar öncelikle merhaba ben bu ay klomen kullandım ama ağrım olmadı 4gun var adetime hafif bide bulantım var belim ve sağ kasigim çok ağrıyor öylemi bacağıma bile vuruyor nedeni hakkında bir bilginiz var mi

Kizlar öncelikle merhaba ben bu ay klomen kullandım ama ağrım olmadı 4gun var adetime hafif bide bulantım var belim ve sağ kasigim çok ağrıyor öylemi bacağıma bile vuruyor nedeni hakkında bir bilginiz var mi
Benim de kasik ve yumurtalik sancılarım var. Nedeni hakkinda bir bilgim yok. 5 gundur felan böyle Klomem kullanmıştım yarın adet günüm hayirlisi bakalım.

Adet oldum artık morelim çok bozuluyor...
Merhaba canım bence moralini bozma vardır bir hayır allah beklemediğimizda mucize gibi gelicek :) herşeyden önce şükredip sabretmeyi bilmemiz lazım bende pko var klomen kullanıyorum bu 2. Ayım ilk ay olmadı şimdi bidaha deniyorum yaklaşık 15 aydır bebek için çabalıyoruz

13 ay oldu bizim de... allah sabır versin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…