Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kermes8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
52
12
3
Selam kızlar aranıza yeni girdim ben vajinismus hastasıyım 2 senedir yenemedim 8 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor Tabi arkadaşımın biri klomen ilacını eczaneden almış doktor önermeden 3 sene hamile kalamamış doğal yollarla klomen ilacını kullanınca hamile kalmış bana da önerdi doktor önermeden kullanmalı mıyım adetlerim çok düzenli gününü hiç geçirmez

klomen eğer kistiniz varsa onu büyütür ve hamilelik şansınız daha da düşer.
Doktor ulturasonla kist var mı yok mu bakar ona göre klomen verir. Kistiniz varsa sıkıntı yaşarsınız. Bu tarz hormıon ilaçları kendı kafanıza göre alınabilecek ilaçlar değildir. Arkadaşınızda olumlu sonuçlanmış olabilir belki sizde ters teper belki de işe yarar ama doktor onay vermeden almayın derim ne şekilde ne kadar dozda alacağınızı bilerek bilinçli şekilde tüketirseniz etkisi de artacaktır.

asla doktor onaysız o ilacı kullanmayın lütfen

Kızlar 1 yıldır deniyoruz çocuk için ama bir türlü olmadı dr bakindim klomen yazdı adetin 5 gününden başladım kullanıyorum sabah akşam klomen kullanıp hamile kalanlar varmi?

Slm kızlar ben klomen kullanıyorum yarın son öbür günde muayeneye çağırdı. Benim aklıma takılan şu küçük bir kist var dedi ama önemsizmiş. Klomen kisti büyütür diyorlar korktum açıkçası. Olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…