Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin insalh çok teşekkür ederim 8 gün sonra 675 ti beta hgc.doktor az gördüğü için geç döllenmiş dedi keseyi görmeden içim rahat olamıyor tabi insalh rabbim gönlümüzden geçeni kucsgimiza verir
Amin insalh çok teşekkür ederim 8 gün sonra 675 ti beta hgc.doktor az gördüğü için geç döllenmiş dedi keseyi görmeden içim rahat olamıyor tabi insalh rabbim gönlümüzden geçeni kucsgimiza verir
Mrb hanımlar bu ay klomen kullandım persemb e günü doktora gittim iki tane yumurta olgunlaşmış biri 21 mm diğeri 27mm catlatma iğnesi vermedi pazratsi gel dedi bugün tekrar gittim baktı çatlamış yumurtalar ikisi de catlamis dedi çatlama ignesi onemli mi boyle durum yasayipi hamile kalan var mi resim ekliyorum üstteki yumurta görüntüsü alttaki çatlamış hali
Merhaba sız konuyu acalı yıllar olmus ama sıze bır sorum olacakcumartesı gunu gıttıgım ultrasonda sızın çatlayan yumurtanızın goruntusuyle aynıydı yumurtam,dr çatlamış folikül rüptüre olmuş yaklasık 20-21mm dedi.ama ben hıc degerledıremedim düne kadar,doktordan cıkıp hemen degerlendırdım ama çok mu geç olmus oldu acaba?sız gebelık elde etmısmıydınız,ne zaman degerlendırmıstınız?
Merhaba sız konuyu acalı yıllar olmus ama sıze bır sorum olacakcumartesı gunu gıttıgım ultrasonda sızın çatlayan yumurtanızın goruntusuyle aynıydı yumurtam,dr çatlamış folikül rüptüre olmuş yaklasık 20-21mm dedi.ama ben hıc degerledıremedim düne kadar,doktordan cıkıp hemen degerlendırdım ama çok mu geç olmus oldu acaba?sız gebelık elde etmısmıydınız,ne zaman degerlendırmıstınız?