Bende de ates basmasi var ve karnimin alti fena sis agri yapiyor yatamadim kalktim suan fazla kilo aldirmasin diyede hergun duzenli yuruyusumu yapiyorumMerhaba,
Klomen kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı? Bugün 3. günüm ama mide,karın ağrılarım ve mide yanmam çok fazla. Dün gece uyuyamadım bile. Bu tarz sıkıntılar yaşayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Ateş basması bende de yaptı. Kilo aldırdığını tahmin ettim ama bende iştah açmadı aksine kapattı. Midemi bulandırdığı için.Bende de ates basmasi var ve karnimin alti fena sis agri yapiyor yatamadim kalktim suan fazla kilo aldirmasin diyede hergun duzenli yuruyusumu yapiyorum
Yarında onu deneyimleyeceğim sanırım. Bakalım neler olacak.Yapar normaldir yumurtaları büyütücek o nedenle kasık batması yumurtalıklarda hasasıyet gaz sıkışması gibi değişik etkileri var siz bide çatlama iğnesinin etkilerini görün çok daha rahatsızlık verıcı oluyor ☹
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim duanız için. Dileyen ve hakkıyla yerine getirecek herkese nasip etsin inşallah.Allah yardımcınız olsun.sifa olur inşallah
Siz ne kadar kullandınız?Bende baş ağrısı yapmıştı bide sol böbrek tarafımda agrım vardı bugünde devam ediyor dün bitti ilaç
Canım ilaç amacını gerçekleştirsin insallah güzel haberler alalımAmin inşallah. Çok teşekkür ederim duanız için. Dileyen ve hakkıyla yerine getirecek herkese nasip etsin inşallah.
Haklısın canım. Daha iğne hakkında konuşmadık. Yarın tekrar kontrolüm var. Duruma göre söyleyecek. Sen iğne vuruldun mu?Canım ilaç amacını gerçekleştirsin insallah güzel haberler alalımBende polıkıstık over vardı dolayısıyla yan etkılerını daha fazla hissettim tekme atıyorlar gibi karnımda geceleri Agrı hisediyordum uykumdan kabus görüyormuş gibi Huzursuz uyanıyordum vücudun geneline bir huzursuzluk verıyor hormon neticede ama bunlar geçici tabi sabır lazım... hangi iğneyi kullanacaksın
Ovitrelle vurulmuştum 2 sene önceydi yorumda onun yan etkilerinden bahsettim klomene göre iğne daha yoğun hissediliyor hiç sevmedimHaklısın canım. Daha iğne hakkında konuşmadık. Yarın tekrar kontrolüm var. Duruma göre söyleyecek. Sen iğne vuruldun mu?
Herşeye katlanıyoruz işteOvitrelle vurulmuştum 2 sene önceydi yorumda onun yan etkilerinden bahsettim klomene göre iğne daha yoğun hissediliyor hiç sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?