• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen yada femaradan sonra igne ile asilamaya baslayacak olan hamis adaylari çıksın çıksın gelsiiii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patiliseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
1.653
512
123
Yumurta takip kiyaslamalarimiz , sorunlarimiz sonuclarimiz ne varsa hepsi burda paylasilsinnnnn:duduk::halay:

merhaba canım. çok olmuş yazalı ama yazıyım dedim. ben aşılama tedavisine başladım pkoyum ve 2 yıldır bebeğimz olmuyor. daha önce klomen gonal f ovitrelle iyi birçok yumurtam olştu fakat gebelk olşmadı.
aşılama deneym dedm 1 kere bakalım letu diye bir hap kullandım 5 gundr bugn 1 yumurtam gelişmiş ek olarak fostimon iğneye bşladım ctesi tekrar kontrole gdicem.
daha önce gonal f gunde 2 kere 75 mg kullandım 10 yumurtam fln gelişiyordu doktr o yuzden fostimon gunde 1 kulln ddi.

merhaba canım. çok olmuş yazalı ama yazıyım dedim. ben aşılama tedavisine başladım pkoyum ve 2 yıldır bebeğimz olmuyor. daha önce klomen gonal f ovitrelle iyi birçok yumurtam olştu fakat gebelk olşmadı.
aşılama deneym dedm 1 kere bakalım letu diye bir hap kullandım 5 gundr bugn 1 yumurtam gelişmiş ek olarak fostimon iğneye bşladım ctesi tekrar kontrole gdicem.
daha önce gonal f gunde 2 kere 75 mg kullandım 10 yumurtam fln gelişiyordu doktr o yuzden fostimon gunde 1 kulln ddi.
Hem hap hem igne mi kullandiniz asilamada? Doktorum bana sadece 112.5 doz gonal f igne verdi gunde 1 kere

Yok cnm hap kullanınca 1 yumurta gelişti iğneye bşladık snra 2 oldu. Az önce aşılamam oldu. Eve gdiyorum.
Insallah olumlu sonuclanir canim doktor istirahat önerdi mi yoksa normal hayatimiza devammi edecegiz asilamadan sonra

Insallah olumlu sonuclanir canim doktor istirahat önerdi mi yoksa normal hayatimiza devammi edecegiz asilamadan sonra
Ağır işler yapma beslenmene dikkat et dedi yarın işe gtmicem üşütme dedi. Onun dışında normal hayatına dvm et ddi cnm.sen aşılama oldun mu

Ağır işler yapma beslenmene dikkat et dedi yarın işe gtmicem üşütme dedi. Onun dışında normal hayatına dvm et ddi cnm.sen aşılama oldun mu
Olmadim canim daha ignenin 3.cu gunundeyim.Haftaya olurum sanirim ama ilk asilamam oldugu icin süreci bilmiyorum.Sen adetinin kacinci gunu asilama olmus oldun? Yani adetten kac gun sonra?

Adetn 12.günydü Bugün.
Biri 19 mm biri 16 mmdi yumurtaların. Ctesi gecesi gece 2 de çtlatmayı vuruldum

Back