• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve yumurtlama günü

ciceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
86
39
Bursa
merhaba arkadaslar sizlere yine bi sorum olacak 3 yıllık evli,yim ve cocugum olmuyo ve bende pko luyum dr a gittim tedavi için klomen ve progestan verdi adetin 3günü kullanmaya basladım bugün 5inde adet oldum 20 haziranda progestana baslıcam ama bugün kasıklarımda bi sancı var akıntım beyaz ve yapışkan bilen arkadaslara soruyorum sizce yumurtlama günü bugünmü

merhaba arkadaslar sizlere yine bi sorum olacak 3 yıllık evli,yim ve cocugum olmuyo ve bende pko luyum dr a gittim tedavi için klomen ve progestan verdi adetin 3günü kullanmaya basladım bugün 5inde adet oldum 20 haziranda progestana baslıcam ama bugün kasıklarımda bi sancı var akıntım beyaz ve yapışkan bilen arkadaslara soruyorum sizce yumurtlama günü bugünmü

akıntın yumurta akı gibi uzuyosa yumurtluyosun bence canım ,değerlendir bu günleri,,,kolay gelsin

Mrb cnm evet bence de yumurtluyosun bunu iyi değerlendir şu sıralarda özellikle 3 gün ardarda ilişkiye girin sonra gün aşırı devam edin cnm..

Back