klomen ve soğan kürü

isim_misim_yok

Rabbim sana sükürler olsun...
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.172
253
Arkadaşlar çikolata kistim var ve bu ay klomene başladım 2 ay soğan kürü yaptım bu ayda klomenle yapmalımıyım sizce?

canim zaten soğan kurunu 2 defa yapmışsın birde incir kurunu araştır istersen ben kendinde soğan kurunden sonra incir kuru yapmistim
Cnm ben önceden incir kürünüde yapmıştım hatta sonrasında kist çıktı acaba ondan olmş olabilirmi die düşündüm hatta kist için soğan kürü diolar ya gerçi 2 defa yaptım kistte aynen duruyo...Klomenle zararı olur mu diede korktum açıkcası ayy ne yapacağımı şaşırdım inanki...Sen hamilesin ne güzell dua et banada cnm klomen vesile olsun banada.Senin sorunun neydi?

canim benim sorunum pko idi bende klomen ve çatlama iğnesi kullandım defalarca Dr dediğine göre hiç birsürü yok yumurtalar olgunlaşır çalıyor ama hamilelik olmuyordu sonrasında Dr tavsiyesiyle rahim flim sonra soğan Kuru sonra incir kuru yaptım ve yaklaşık 3 ay sonra ilaçsız hamile kaldım bence tek Dr bağımlı kalma Dr dediğine göre gebe kalmak isteyen bir hastaya öncelikle rahim filminden baslanmaliı diyordu araştır canım İnşallah olur

Rahin filmi cektirdim sükürler olsun temiz cikti klomenle sogan suyu zararli olur mu acaba tereddutte kaldm .

canim ben soğan kurunu ilaçla birlikte kullanmadım benim Dr rahim filminden sonra biraz dinlen demişti sonra hamile kaldım zaten insakah seninde öyle olur

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana acil cevap verin soğan kürü ile 9. gün adet oldum şimdi 15 gün bitiyo sonrasında ne içmem gerkiyo çoğu sayfada testere dişli aslanpençesi yazıyo acillllllllllll cevap bekliyorummmmmmmmmmmm............... (bekarım) pco hastasıyım

Merhaba geçen ay bende 12 gün soğan suyu kürü yaptım reglym gecikti fakat yumurtalıklarım öncekine göre gelişmeye başlamış dr öyle söyledi tabi bu soğan suyu sayesinde mi yoksa inofolic sayesindemi bilemiyorum adetim geciktiği için dr adet düzenleyici verdi adetin 3. Günü klomen başlayacağım tani soğan suyu kürünüde devam ettirtmem gerekiyor siz nasıl yaptınız kullandınız mı soğan suyu kürüyle klomeni ?

Cnm benim dr dun umutsuzum tup bebek yaptr dedi.Klomende iciyorum bu arada ve kontrole gidiyorum bende bunu duyunca ne olacaksa olsun dedim hem klomen hem sogan iciyorm

Cnm benim dr dun umutsuzum tup bebek yaptr dedi.Klomende iciyorum bu arada ve kontrole gidiyorum bende bunu duyunca ne olacaksa olsun dedim hem klomen hem sogan iciyorm
Şifa olsun inşallah soğan suyu ne zamandır yapıyorsun ?herhangi bi yan etkisi oldu mu şuana kadar ? Adet tarihin ne zamana denk geliyor ? Bende haftaya adet olmuş olucam normalde bi zararı olcağını düşünmemiştim ama bu sayfayı görünce olabilme îhtimalî varmıdır die düşünmeye başladım Rabbim gönlüne göre versin

Cnm ben bi kac aydir yapiyirum ama duzenli degil aksattm hep...Adetim pazar bitmsti.bi yan etkisini gormedm ben..Senin sorunun nedir

Cnm ben bi kac aydir yapiyirum ama duzenli degil aksattm hep...Adetim pazar bitmsti.bi yan etkisini gormedm ben..Senin sorunun nedir
Benim sağ overimde polikistiğim var adet düzensizliği oluyor lh hormonum sınıra yakınmış bu yüzden yumurtalar gelişip çatlayamıyormuş bende internetten araştırdım polikistikover hastalarında kistlerden kurtulmak için soğan suyu kürünü tavsiyr ediyorlar ilk ay 15 gün yapılıomuş ikinci ayda 7 gün Ben geçen ay 12 gün uygulayabildim bu ayda 10 gün uygulamayı düşünüodum ama dr klomen verdi adetine kaç gün kaldı ? Ultrasonda yumurtlama takibi yaptı mı drun ?

Su an takip ediyr dr ben daha klomen iciyorum adetimin 11. Gunu daha coj var adete zaten dengem sasti bi d.kontrol bi klomen kullaniom

Su an takip ediyr dr ben daha klomen iciyorum adetimin 11. Gunu daha coj var adete zaten dengem sasti bi d.kontrol bi klomen kullaniom
Bu ay ilk defamı kullanıosun klomeni ? Ne kadar süredir düşünüyorsunuz ? Senin ne gibi bir rahatsızlığın varmış ? Benim gibi polikistikoverin var mı ?

Bugün doktoruma sordum soğan suyu gerçekten polikistikoverde etkili bir yöntem dedi fakat klomen kullanırken tavsiye etmediğini söyledi klomenle birlikte uygulama dedi bana

Bugün doktoruma sordum soğan suyu gerçekten polikistikoverde etkili bir yöntem dedi fakat klomen kullanırken tavsiye etmediğini söyledi klomenle birlikte uygulama dedi bana
Cnm klomene adetliyken baslayip bi kac gun icip birakiyisn klomeni icmeyi biraktiktn sonra sogan suyu yapabilirsn

Cnm klomene adetliyken baslayip bi kac gun icip birakiyisn klomeni icmeyi biraktiktn sonra sogan suyu yapabilirsn
Doktorum uygulama dedi çünkü zaten klomen yumurtaların oluşmasını sağlıyor dedi ters tepki verir klomenle uygulama ama kistler için uygulayabilirsin klomen kullanmadığın zaman dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…