P pinoss Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 219 52 43 Gaziantep 22 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #1 DR BANA KLOMEN ESTROFEM VE PREGNYL İĞNE VERDİ BUNLARI KULLANIP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM TECRÜBELERİNİ YAZARMISINIZ LÜTFEN..
DR BANA KLOMEN ESTROFEM VE PREGNYL İĞNE VERDİ BUNLARI KULLANIP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM TECRÜBELERİNİ YAZARMISINIZ LÜTFEN..
N neslihantuncel pretty Kayıtlı Üye 22 Şubat 2014 15 3 8 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #2 pinoss .!.: DR BANA KLOMEN ESTROFEM VE PREGNYL İĞNE VERDİ BUNLARI KULLANIP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM TECRÜBELERİNİ YAZARMISINIZ LÜTFEN.. Genişletmek için tıkla... benımde acil yardıma ıhtıyacım var.ve konuya cevap yazan kımse yok.acaba doktor klomenı sıze nasıl kullanmanızı söyledi.
pinoss .!.: DR BANA KLOMEN ESTROFEM VE PREGNYL İĞNE VERDİ BUNLARI KULLANIP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM TECRÜBELERİNİ YAZARMISINIZ LÜTFEN.. Genişletmek için tıkla... benımde acil yardıma ıhtıyacım var.ve konuya cevap yazan kımse yok.acaba doktor klomenı sıze nasıl kullanmanızı söyledi.
ayran CcC Ülkücüler CcC Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 2.734 904 198 34 2 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #3 PREGNYL İğnesi Yumurta büyütücümü?
P pinoss Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 219 52 43 Gaziantep 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #4 neslihantuncel .!.: benımde acil yardıma ıhtıyacım var.ve konuya cevap yazan kımse yok.acaba doktor klomenı sıze nasıl kullanmanızı söyledi. Genişletmek için tıkla... komeni adetin 3.günü verdi günde 2 defa olarak ek olarak estrofem verdi. kontrole gittim yumurtlama olmuş 2 tane 17mm bugün çatlatma iğnesi vurulucam.
neslihantuncel .!.: benımde acil yardıma ıhtıyacım var.ve konuya cevap yazan kımse yok.acaba doktor klomenı sıze nasıl kullanmanızı söyledi. Genişletmek için tıkla... komeni adetin 3.günü verdi günde 2 defa olarak ek olarak estrofem verdi. kontrole gittim yumurtlama olmuş 2 tane 17mm bugün çatlatma iğnesi vurulucam.
P pinoss Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 219 52 43 Gaziantep 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #5 ayran .!.: PREGNYL İğnesi Yumurta büyütücümü? Genişletmek için tıkla... hayır çatlatma iğnesiymiş canım
ayran .!.: PREGNYL İğnesi Yumurta büyütücümü? Genişletmek için tıkla... hayır çatlatma iğnesiymiş canım
ayran CcC Ülkücüler CcC Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 2.734 904 198 34 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #6 Bende klomeni sabah 2 akşam 1 kullandım benimki büyümedi :) iğne olcam
P pinoss Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 219 52 43 Gaziantep 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinoss #7 ayran .!.: Bende klomeni sabah 2 akşam 1 kullandım benimki büyümedi :) iğne olcam Genişletmek için tıkla... bünyeden bünyeye değişiiyor demekki canım. bende iğne vurulucam bakalım sonuç ne olucak.
ayran .!.: Bende klomeni sabah 2 akşam 1 kullandım benimki büyümedi :) iğne olcam Genişletmek için tıkla... bünyeden bünyeye değişiiyor demekki canım. bende iğne vurulucam bakalım sonuç ne olucak.