How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

klomen ve ovitrelle

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım üç yıllık evliyim iki kez hamile kaldım ama ikisinide düşürdüm doktorumkan pıhtılaşmasından düştüğünü söyledi ama şimdi de hamile kalamıyorum iki aydır klomen ve ovitrella kullanıyorum yumurta 20 mm oluyo doktor gayet iyi diyor ama sonuç yine hüsran bu ay umutluydum bugün adet oldum :((( burdaki sohbetleri uzun zamandır takip ediyordum çok samimi ve sıcak bir ortam bende aranıza katılıp sizlerle dertleşmeye karar verdim çünkü bizi bizden başkası anlamaz çocuk yok mu daha ne duruyorsun diye soranlara sinir oluyorum eve gelip ağlıyorum düşük yaptığımı bilmiyorlarmış gibi soruyorlar ya kendimi çok kötü hissediyorum :(((

bizim yaramız kimsenin pek umrunda değil maalesef onlar kendilerini tatmin etme derdinde ben 6 senden sonra hamile kaldım ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum çoğu geçmiş olsun demeyi bile akıl etmedi benim acım önemsizdi onlar için ama olmadan önce bildiğim bi doktor var ona gidelim çocuğun olmuyosa derlerdi insanlar böyle işte onları çokta takmamak lazım ama elde değil

öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum inşallah bu ramazan hepinize hayırlara vesile olurda meleklerinizi kucağınıza alırsınız

benim hikayem kısaca şöyle: yumurtlama sorunum vardı tam bir yıl sürdü bir yıl içersinde sadece 3 kere adet oldum oda ilaçlarda hiç kendiliğimden olmamıştım aynı menopozdaki gibiydim en sonunda doktor rahim filmi ve peşinden yumurtlama iğnesi dedi fakat iki ay bekledim bi kere kist vardı doktorum riske atmadı ikincisinde kendisi tatildeydi olmadı o zaman içinde bitkisel çay içtim adet düzenleyici ve yumurta geliştirici (yurt dışından bir ebeden satın aldım) ümidim yoktu ya öylesine tedaviye takviye amaçlı kullanıyordum ama ilk kullanmada işe yaramış doktorum tatilden dönmüştü ve ben adetimi söktürmeye uğraşıyordum biran evvel iğnelerimi yapsın diye derken hamileymişim hiç farkında değildim şu an dünyalar tatlısı kızım tam 5 aylık Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın

neyse kısacası elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var henüz bir alıcı bulamadım ihtiyacı olana duyrulur ya msjı beğenin yada özelden msj atın anlayayım

iden özel mesaj atamıyorum üzgünüm sanırım yazdıklarımı burdan gördün umarım yine görürsün
boş gebelikti benim kese içinde embriyo oluşmadı yani ama bu da bi umut tabi demek ki bende iş var bu ay inşallah olacak ikimiz içinde yaşadıklarımı şöyle anlatayım sana 8 nisanda adet oldum 5. gün klomene başladım bi yumurtam büyüdü 24 nisanda iğne yapıldı 4 hafta kadar sonra ben bazı değişiklikler hissettim ama psikolojik sanırım kendimi kandırıyorum dedim benim kasıklarımda saplanma gibi şeyler oldu adet olacakmış gibi hissettim göğüslerimin büyüdüğünü ve acıdığını fark ettim bi de akıntım arttı 16 mayısta kontrole gittğimde doktorum bana hamile olduğumu söyledi bu kadar çabuk olmasına doktor bile şaşırmıştı ben o sevinçle parkta oturup en az 10 dakika ağladım hala rüya gibi geliyo allah en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır inşallah ikimize de çok güzel bi duyguydu (bu arada sende mi tokat lısın:) )

bende 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum eşim varikosel ameliyat geçirdi bende doktora gittim hormonlarımın normal olduğunu ancak polikistik over belirtilerioldğunu söyledi klomen verdi yumurtalarım büydü 02.08.2012 de iğne yaptırdım test yapmaya korkuyorum inşallah bende de senin kadar olumlu sonuç verir:)

ilk gebeliğimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. kürtaj oldum. 3 ay korunduk. o süreç geçti 3 aydır bebek istiyoruz. geçen ay doktora gittim rahim ağzında yara varmış (2 ay önce yoktu) fitil verdi bide klomen verdi. bakalım adetime daha var. bu ay bebiş olmazsa klomen kullanacağım. umarım hemen sonuç alırım.

öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum inşallah bu ramazan hepinize hayırlara vesile olurda meleklerinizi kucağınıza alırsınız

benim hikayem kısaca şöyle: yumurtlama sorunum vardı tam bir yıl sürdü bir yıl içersinde sadece 3 kere adet oldum oda ilaçlarda hiç kendiliğimden olmamıştım aynı menopozdaki gibiydim en sonunda doktor rahim filmi ve peşinden yumurtlama iğnesi dedi fakat iki ay bekledim bi kere kist vardı doktorum riske atmadı ikincisinde kendisi tatildeydi olmadı o zaman içinde bitkisel çay içtim adet düzenleyici ve yumurta geliştirici (yurt dışından bir ebeden satın aldım) ümidim yoktu ya öylesine tedaviye takviye amaçlı kullanıyordum ama ilk kullanmada işe yaramış doktorum tatilden dönmüştü ve ben adetimi söktürmeye uğraşıyordum biran evvel iğnelerimi yapsın diye derken hamileymişim hiç farkında değildim şu an dünyalar tatlısı kızım tam 5 aylık Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın

neyse kısacası elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var henüz bir alıcı bulamadım ihtiyacı olana duyrulur ya msjı beğenin yada özelden msj atın anlayayım

Gozun aydin. Bu cay ne acaba bizde kullansaydik ozelden yazdim ama cvp gelmedi

Back