How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

klomen ve ovitrelle

klomen ve ovitrelle kullanan var mı sonuç ne oldu.anlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

canım bende bu ay klomen kullandım ama ovitrelle vermedi doktor... 4 yumurtam oldu. ikisi işe yarar dedi ve ilişki verdi bekliyorum bakalım hamile kalıcağım mı yoksa kalmayacağım mı ay sonu belli olacak... benim için dua edin kızlar...

bende bekliyorum bakalım.sonuç ne olucak.ara ara kasığımda ağrı oluyo.acaba yumurtalarımdan biri çatlamadı mı o yüzden mi diyorum.hayırlısı artık.gebelik olur mu bilmiyorum.

bende kullandım geçen ay sonuç hüsran yine... bu ay da sadece klomen kullandım bugün adetimin 13.günü çalışmaları sıklaştıracaz bakalım ne olur bilemiyorum

klomen ve ovitrelle kullanan var mı sonuç ne oldu.anlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Arkadaşım umarım sana umut olurum ben 2 ay klomeni günde bi kez kullandım işe yaramayınca üçe çıktı ve o ay yumurtam büyüdü ovitrelle verdi doktorum ve hamile kaldım yani klomenin üçüncü ayı idi ovitrelleyi ise ilk denememde sonuç aldım ama malesef boş gebelik oldu kürtajla alındı ancak bu benim kısmetim tabi yani iyi sonuç verebiliyor bu ikili benim kürtajımın üzerinden iki ay geçti bugün ben tekrar klomene başlıyorum bu kez daha umutluyum sonuç alınabildiğini gördüm allah yardımcımız olsun umarım en kısa zamanda muradımıza ereriz

iden özel mesaj atamıyorum üzgünüm sanırım yazdıklarımı burdan gördün umarım yine görürsün
boş gebelikti benim kese içinde embriyo oluşmadı yani ama bu da bi umut tabi demek ki bende iş var bu ay inşallah olacak ikimiz içinde yaşadıklarımı şöyle anlatayım sana 8 nisanda adet oldum 5. gün klomene başladım bi yumurtam büyüdü 24 nisanda iğne yapıldı 4 hafta kadar sonra ben bazı değişiklikler hissettim ama psikolojik sanırım kendimi kandırıyorum dedim benim kasıklarımda saplanma gibi şeyler oldu adet olacakmış gibi hissettim göğüslerimin büyüdüğünü ve acıdığını fark ettim bi de akıntım arttı 16 mayısta kontrole gittğimde doktorum bana hamile olduğumu söyledi bu kadar çabuk olmasına doktor bile şaşırmıştı ben o sevinçle parkta oturup en az 10 dakika ağladım hala rüya gibi geliyo allah en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır inşallah ikimize de çok güzel bi duyguydu (bu arada sende mi tokat lısın:) )

iden özel mesaj atamıyorum üzgünüm sanırım yazdıklarımı burdan gördün umarım yine görürsün
boş gebelikti benim kese içinde embriyo oluşmadı yani ama bu da bi umut tabi demek ki bende iş var bu ay inşallah olacak ikimiz içinde yaşadıklarımı şöyle anlatayım sana 8 nisanda adet oldum 5. gün klomene başladım bi yumurtam büyüdü 24 nisanda iğne yapıldı 4 hafta kadar sonra ben bazı değişiklikler hissettim ama psikolojik sanırım kendimi kandırıyorum dedim benim kasıklarımda saplanma gibi şeyler oldu adet olacakmış gibi hissettim göğüslerimin büyüdüğünü ve acıdığını fark ettim bi de akıntım arttı 16 mayısta kontrole gittğimde doktorum bana hamile olduğumu söyledi bu kadar çabuk olmasına doktor bile şaşırmıştı ben o sevinçle parkta oturup en az 10 dakika ağladım hala rüya gibi geliyo allah en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır inşallah ikimize de çok güzel bi duyguydu (bu arada sende mi tokat lısın:) )

slm canım hayırlı ramazanlar...bende bu ay iğne oldum bekliyorum inş olumlu olur

canım iğne yapıldıktan sonra adet olmadınmı...yoksa iğneden sonra adet olup sonraki aymı hamile kaldın..

iğneden sonra adet olmadım iğne yumurtayı çatlatıyo yani o ay yumurtan dölleniyo hamile kalıyosun inşallah :)

inşallah canım ya.ben 2 senelik ewliyim tedaviye yeni başladım doktor bi problem görmüyo olmaması için...ilk kez catlatma iğnesi oldum 4 gün önce...3 ay iğneyi deniycez hamile kalamazsan rahim filmi çekip aşılamaya gecicez dedi...2 tane olgun yumurtam var bu ay 2side catlamış inş birinden biri tutar

inşallah canım ya.ben 2 senelik ewliyim tedaviye yeni başladım doktor bi problem görmüyo olmaması için...ilk kez catlatma iğnesi oldum 4 gün önce...3 ay iğneyi deniycez hamile kalamazsan rahim filmi çekip aşılamaya gecicez dedi...2 tane olgun yumurtam var bu ay 2side catlamış inş birinden biri tutar

cnmm sana tavsıyemm rahım fılmı o ıgnelervurunmadan cektırmen.yanı fılmde tupler tıkalıysa bosuna vucuduna hrmon yukluyceksın...
burda cogu ınsan pısman ılk iş o olmalı.doktorlar ugrasmak ıstemednden ıgne vermek kolyına gelıyorr
ınsallahh bebegın hemen gelırr

bu arada ben 3 klomen ve 2 asılama gecırdım kolay gelsınn

cnmm sana tavsıyemm rahım fılmı o ıgnelervurunmadan cektırmen.yanı fılmde tupler tıkalıysa bosuna vucuduna hrmon yukluyceksın...
burda cogu ınsan pısman ılk iş o olmalı.doktorlar ugrasmak ıstemednden ıgne vermek kolyına gelıyorr
ınsallahh bebegın hemen gelırr

bu arada ben 3 klomen ve 2 asılama gecırdım kolay gelsınn

sağol canım tawsiyen için bakalım bu ay sonuç negatif olursa doktoruma rahim filmi çekmesini söylicem...korkuyorum rahim filminden agrılı oluyomuş galiba..sen cektirdinmi

kızlar 1 hafta sona test yaptırcam...adet olcam diye cok korkuyorum...kendimi hep kötüye hazırlıyorum üzülmemek için....catlatma iğnesile hamile kalan varsa yazsın bize

Back