Aşılama klomen ve ovitrelle kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

84misra88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
12
1
86
36
Kırklareli
merhaba arkadaşlar ben ilk defa klomen kullandım 5 gün sonra doktorum herhangi bi test yapmadan hemen ovitrelle vurdu sonrada fazla bilgi vermedi ( ilişkiye girme saatleri falan ) . iğnenin üstünden 4 gün geçti ve ben meraklanıp idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı sonra inanmayıp bir test daha yaptım ondada aynı şekilde ikinci çizgi silik çıktı. ama daha önce böyle silik çıkmasınında pozitif olduğunun göstergesini olduğunu duyduğum için baya bi umutlandım fakat akşam hastahanede yaptırdığım idrar tahlili sonucu negatif çıktı .
kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olun :sm_confused:

burdan öğrendiğim kadarıyla çatlatma iğnesi kandaki beta- hcg hormonunun seviyesini artıyomuş ve etkisi 1 haftada uzaklaşabiliyomuş.yani sen iğneden 4 gün sonra test yaptığından iğnenin etkisiyle çift çizgiyi görmüş olabilirsin..ama umudun kırılmasın yine de, adet olmadığın sürece hala umut vardır..Rabbim gönlündekini versin...

cevabın için çok teşekkürler tahmin etmiştim ilaçtan dolayı öyle gözükmüş olacağını ama insan yinede umutlanıyo. rabbim herkesin gönlündekini versin ....

üzüldüm cnm ama bende aynı durumdayım ilk aşılama dı we olmadı allah yardımcımız olsun artık
bu arada ovıtrelle klomen tedavısı görenler konusu zaten war cnm tekrar tekrar konu acmayalım orda paylaşalım .........

http://www.kadinlarkulubu.com/asila...lomen-tedavisi-gorenlerin-paylasim-alani.html

tılarsan cıkar biz hep ordayız......
inşallah bı dahakı ay hersey daha güzel olur.......

Son düzenleme:
cevap yazdığın için çok teşekkürler ordaki konuyu farketmiştim ama acil bir cevaba ihitiyacım vardı belki daha iyi farkedilir diye yeni konu açmış oldum ..
umarım allah yarımcın olur :)

merhaba arkadaşlar ben arnıza yeni katıldım bende pko luyum bu ay bende gonohane kullandım cuma günü ovıtrele vurulacambenneyaptımki

:mymeka:arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum benim bir oğlum var bende pko luyum tedavi olmadan hamile kaldım ikinci çocuk için ise dört yıldır tedavi görüyom cuma günü iğnem var ovıtrelle kullanalar çok sancı verdiğini söylüyo lütfen yardımcı olun çok tırsıyorum:bbo::mymeka::mymeka:

cnm ben henüz vurunmadım pazartesi vuracağım bilmiyorum sonuçlarını bende tırsıyorum eger aranızdan vurunan varsa bizi aydınlatsın tşklr

Korkulacak birsey yok.. ben cuma igneyi yaptirdim.. hissetmiyorsunuz bile.. doktorunuzun bir iliski cizelgesi vermesi gerekir.. ona uyun ve icinizi ferah tutun.. Illa ki olacak deyin ve inanin.. Bu ay olmazsa obur ay o da olmazsa elbet bir gun olacak insallah.. iyi haftalar..

bana belirli zaman vermedi iğneden sonra hemen olabilir dedi ve gün aşırı devam edecek dedi bilmiyorum bakalım ne olacak teşekkür ederim aydınlattığın için

merhaba arkadaşlar bende klomen ve iğne vurulanalrdanım nolur bişiler yazın beklmek çok zor ama bu sefer olcak diyorum hep 7 yılın bekleyişi var ayın 17 de vuruldum iğnemi dr um ayın birinde çağırdı ama benim adet günüm 28 28 gümde oluyorum aklım karıştı ne yapmalıyım test yapsam çıkarmı acaba

Atlantis çok zor biliyorum ama lütfen içini ferah tut... Koskoca 7 yıl.. Sana helal olsun... Ama illaki yaradanın bir bildiği vardır.. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.. Eğer ayın 17 sinde vurulduysan o zaman Aralık 1-2 gibi -doktorun benden daha iyi bilir tabii- testlerde sonuç alırsın.. Zaten o da seni 1 aralıkta çağırmış... Ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle iğne kullandım ayın 7 sinde yumurtam çatladı ayın 21 inde sabah kalktım dua ettim test yaptım pozitif cıktı... Haydi hayırlısıysa sen de hamilesindir inşallah... Sakın stres yapma ne olur ben hep aynı şeyi söylüyorum.. Eskiden pko luyum benim çoçuğum olmayacak derdim bu ay hep kendime elbet bir gün olacak dedim gönlünü ferah tutmaya çalış Bu devirde tıbbın bu kadar geliştiği bir dönemde çocuk yapmak imkansız değil.. Ne olursun böyle düşün..

cnm ben henüz vurunmadım pazartesi vuracağım bilmiyorum sonuçlarını bende tırsıyorum eger aranızdan vurunan varsa bizi aydınlatsın tşklr
iki kez vurundum ilkinde 8 saat sonra ağrım oldu 2. sinde 36 saat sonra ağrım oldu ama ne ağrı... kişiden kişiye değişiyo sanırım,çünkü benim çok fazla oluyorr. inşallah bu sefer tutar.

arkadaşlar benim bugün tam 10 gün geçti korkuyorum test yapmaya acaba içinizde böyle günü geçen olmuşmuydu igneden sonra yoksa iğneyemi bağlı

mrb arkadaslar bende aranıza yenı katıldım ve buay ılk kez klomen kullandım 3 tane yumurtam olustu ve ığne oldum günaşırı ılışkı onerdı doktor bakalım daha ıgne olalı 5gun oldu buarada bıkac gunden berı elım ve ayagım donuyo acaba hamıleleık belırtısımı dıye dusunuyorum aranızda boyle olan var mı

kullandığım klomen de ovitrellada işe yaramadı bu ay hsg çekildi sonuçlar temiz yine ovitrella kullanacağım bilmiyorum ne olacak Allah büyüktür kısmet bekliyoruz aranızda bebiş olan varmı?

Bende bugün tedaviye başladım ilk önce hergün 7 gün gonal verdi, folibol daha sonra da çatlama iğnesi verdi ama şimdilik gonal ilk iğnemi oldum acaba tutarmı bilmiyorum benim yumurtalarımda azalma gördü ,

ben de 2 hafta günde 2 taneden 2 kutu klomen kullandım... yarın doktora gideceğim... geçen ay ovitrelle oldum ama bişiy olmadı. bu ay yine ovitrelle olacağım... inşallah bu ay oluruz hamiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…