- Konu Sahibi irem patan
Dün böyleDün çıktı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün böyleDün çıktı mı
Kan ver inşallah güzel sonuç alırsın.haber ver mutlakaDün böyle
Çizgi var dimi? İnşAllah hamileyizdir tamam haber vericemKan ver inşallah güzel sonuç alırsın.haber ver mutlaka
Evet var silik çıkmışÇizgi var dimi? İnşAllah hamileyizdir tamam haber vericem
İnşAllah yaEvet var silik çıkmış
HAYırlı olsun var gibi benim 13. Gün testimi ekliyorum şimdiBugün 12.gün bakın tekrar yaptım
Haber ver bizlere sen inşallah vardır beklemek zor zorValla bekleyemiyorum kan vericem bugün
Nerde testini atsana idrar yaptıysanHAYırlı olsun var gibi benim 13. Gün testimi ekliyorum şimdi
Ya hayırlı olsun desek mi artık var gibi iğnene etkisi bitti artık. BEnim 13 gün testimi ekliyorum size yakından bu testten sonraki günü kan verdiğimde değerim102 idi yani kaset testlerin hormon düzeyi yüksek sağdakide aynı günde yaptığım erken gebelik testiBugün 12.gün bakın tekrar yaptım
Maşallah canım çok güzel çıkmış Buda testimin son hali bugün yaptığım 12.gün yaniYa hayırlı olsun desek mi artık var gibi iğnene etkisi bitti artık. BEnim 13 gün testimi ekliyorum size yakından bu testten sonraki günü kan verdiğimde değerim102 idi yani kaset testlerin hormon düzeyi yüksek sağdakide aynı günde yaptığım erken gebelik testi
Var gibi sizin de 12. Gün de iğne etkisi biter çünküBenimde 12.günüm
Verdin mi sonuç neValla bekleyemiyorum kan vericem bugün
Ay inşallah tatlım ya çok dua ettim üçüncü denemmVar gibi sizin de 12. Gün de iğne etkisi biter çünkü
MErak ettim sizi durumnedirÇizgi var dimi? İnşAllah hamileyizdir tamam haber vericem
KAN tahlili ne zaman yapacaksınızAy inşallah tatlım ya çok dua ettim üçüncü denemm
Yarın işlerim yoğun olmassaKAN tahlili ne zaman yapacaksınız
Kan verdim 1,20 hamile değilim canımMErak ettim sizi durumnedir
1,20 hamile değilimHaber ver bizlere sen inşallah vardır beklemek zor zor
Doğacak gününe hala var demek ki bebeğinin ana rahmine düşmediğine göre. Sana bir Öner’im olacak ben tüm bu tedaviyi görürken (PCI’a hastasıyım) internette c-life diye bir takviye gıda ile tanıştım çok fazla araştırdım almadan önce aylarca okudum yazılarını en son sipariş ettim ilk kavanoz da adet sancılarım azaldı ben düzenli 28 günde bir regl oldu m. İkincil ay çatlatma iğnesinden önce içmeyi bıraktım hem ilaç hem takviye gıdanın da etkisi vardır diye düşündüm. Reglim 12 gün sürerken 1 haftaya düştü hamili için çok iyi bir gıda instagramdan araya bilirsiniz hatta ben de yarım kutu kaldı dilersen sana yollaya bilirim tek tek paketli kutu içinden az kullandım iğne vurulduğum için1,20 hamile değilim
Evet gördüm bende ama güvenemiyorum onlara 3 ay deniycem yine olmazsa düşünebilirimDoğacak gününe hala var demek ki bebeğinin ana rahmine düşmediğine göre. Sana bir Öner’im olacak ben tüm bu tedaviyi görürken (PCI’a hastasıyım) internette c-life diye bir takviye gıda ile tanıştım çok fazla araştırdım almadan önce aylarca okudum yazılarını en son sipariş ettim ilk kavanoz da adet sancılarım azaldı ben düzenli 28 günde bir regl oldu m. İkincil ay çatlatma iğnesinden önce içmeyi bıraktım hem ilaç hem takviye gıdanın da etkisi vardır diye düşündüm. Reglim 12 gün sürerken 1 haftaya düştü hamili için çok iyi bir gıda instagramdan araya bilirsiniz hatta ben de yarım kutu kaldı dilersen sana yollaya bilirim tek tek paketli kutu içinden az kullandım iğne vurulduğum için