• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve ovitrelle ile ilk ay hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehraikra

Yenı gelin👰
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
56
21
3
26
Merhaba arkadaşlar bende yumurta catlamasi olmuyor ve doktorum bana 5 günlük klomen tedavisi uyguladı sonra da yumurtaliklarimin boyutuna baktı 1 yumurtam 20 mm idi ovitrelle iğne vuruldum ilk gün ağrım çok vardı sağ yumurtam çok kötü agriyordu simdi ise agri yok hamile kalirmiyim acaba çok merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın..

Merhaba arkadaşlar bende yumurta catlamasi olmuyor ve doktorum bana 5 günlük klomen tedavisi uyguladı sonra da yumurtaliklarimin boyutuna baktı 1 yumurtam 20 mm idi ovitrelle iğne vuruldum ilk gün ağrım çok vardı sağ yumurtam çok kötü agriyordu simdi ise agri yok hamile kalirmiyim acaba çok merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın..
Bnde bu ay ayni tedaviyi uyguladim. Bnmde agrilarm cok oldu sonuc bekliyorum

Yumurtanizin catlamadigini nasil anladiniz? Ben klomen ve catlama ignesi kullandiktan sonra kist oldu acaba benim ki de mi catlamayir diye dusunuyorum 🤷‍♀️

Merhaba bende femare gonal f kullanıp catlatma iğnesi oldu catlatma iğnesi 10. Gününde beta verdim 6.5 cıktı nasıl sonuç, acaba

Yumurtanizin catlamadigini nasil anladiniz? Ben klomen ve catlama ignesi kullandiktan sonra kist oldu acaba benim ki de mi catlamayir diye dusunuyorum 🤷‍♀️
Kist oluşmuş ise demek ki çatlamamış büyümeye devam etmiş fokikül canım geçmiş olsun

İlk gebeliğimde değilde , bu gebeliğimde benimde çok ağrım oldu iğneden sanırım

İlk gebeliğimde değilde , bu gebeliğimde benimde çok ağrım oldu iğneden sanırım
Ne guzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin, bende femara kullaniyorum pzt kontrolum var ilk defa catlatma ignesi olacagim. Sizin ilkte tutmus ne guzel, dualarınıza talibim arkadaşım 🙏🍀

Canım ben 9 aydır evliyim ve çocuğum olmasını ilk ayimdan beri istiyorum geçen ay doktora gittim ve doktor bir takım tahlil ve ultrason dan filan baktı o zaman doktorum dedi ki yumurtaların çatlamiyor. Şaşırdım çünkü adetlerimde hiç bir düzensizlik bile yoktu

Merhaba bende femare gonal f kullanıp catlatma iğnesi oldu catlatma iğnesi 10. Gününde beta verdim 6.5 cıktı nasıl sonuç, acaba
Canım keşke bekleseydin catlatma ilaçların etkisiyle ister idrarda ister kanda test yaptirsan yanlış sonuç alırsın

Benim sorunum yok geçen ay ilk kez kullandım olmadı bu ay 2.kez kullandım bekliyorum inşallah sizin ilkinde tutar

Back
X