Tamam tsk ederim :)Doktorlar farklı zaman diliminde yaptırabiliyor . Bence doktoruna güven
Kuzu ben sabaha muhtemelen adet olucam hafif hafif peçeteye geliyor. Kist oluşturdu mu diye doktora kontrole gidecek misiniz??? Acayip moralim bozuldu. Oluştuysa napıcaz??Yaptırdık bişey cikmadi.hastalandim bu ara da ya bu ayda hüsran
İğnenin kaçıncı günü geldi yAvrum
21inde iğne olmuştum 4unde hastalandim canım.sizde var mi herhangi bir gelismeKaçıncı gününde geldi canım benim 15. Gün bekliyorum her an aşırı gazım var kasık ağrısı mı gaz sancısı mı ayırt edemiyorum
Ben sabah adet oldum canım. Gerizekalı kadın bana kist tehlikesinden bahsetmemişti. Şimdi acayip korkuyorum. Salı günü adetimin 4. Günü başka doktora gidip kist var mı diye baktırcam. Varsa cidden o kadını şikayet edicem çünkü bana bu tehlikeden bahsetmedi!21inde iğne olmuştum 4unde hastalandim canım.sizde var mi herhangi bir gelisme
Kist çoğu kadında oluyormuş ama adetle birlikte patliyip geçiyormuş sanırım.bende de bi ara olmuştu dr.öyle söylemişti.gerçektende adetten sonra gecti. Ben biliyordum kist olabileceğini de ama çocuk çok istediğim için onemsemedim.olmus mudur bilmiyorum su an bende ayın onu na randevu aldım dktra bakalım ne dicekBen sabah adet oldum canım. Gerizekalı kadın bana kist tehlikesinden bahsetmemişti. Şimdi acayip korkuyorum. Salı günü adetimin 4. Günü başka doktora gidip kist var mı diye baktırcam. Varsa cidden o kadını şikayet edicem çünkü bana bu tehlikeden bahsetmedi!
20 aralık iğne oldum 6 ocakta regl oldum. Bebek olmadığına değil Allah korusun kist olduysa diye içim içimi yiyorr
Bu kadar korkma canım kistten akisina bırak.İyi düşün iyi şeyler olsun.Ben çocuğa odaklandigim için onemsemedim hiç kist falanKuzu ben sabaha muhtemelen adet olucam hafif hafif peçeteye geliyor. Kist oluşturdu mu diye doktora kontrole gidecek misiniz??? Acayip moralim bozuldu. Oluştuysa napıcaz??
Dimi takmaya gerek yok. Allah korusun olduysada hamileliğe engel değilmiş sanırım. Ama korkum doğum kontrol hapı vermesi hayatım boyunca hiç kullanmadım. İçtiğin zaman mı korur?? Bırakınca hemen gebe kalınır mı??Bu kadar korkma canım kistten akisina bırak.İyi düşün iyi şeyler olsun.Ben çocuğa odaklandigim için onemsemedim hiç kist falan
Aynen bende hiç kullanmadım canım.gebelik düşündüğümüz için d.knttol hapı vermez herhalde. Dediğim gibi bende de oldu hiç bişey kullanmadım adetle gectiDimi takmaya gerek yok. Allah korusun olduysada hamileliğe engel değilmiş sanırım. Ama korkum doğum kontrol hapı vermesi hayatım boyunca hiç kullanmadım. İçtiğin zaman mı korur?? Bırakınca hemen gebe kalınır mı??
Salı gideceğim bakalım ne diyecek ama baya yoğun pıhtılı bir kanama yaşadım. Kist olunca daha az geliyormuş sanırım. İnşallah önemli bir şey olmaz yolumuza bakarız. Adet olduğumuz günden tam 14 gün önce mi yumurtladık demek ?? Biliyor musunAynen bende hiç kullanmadım canım.gebelik düşündüğümüz için d.knttol hapı vermez herhalde. Dediğim gibi bende de oldu hiç bişey kullanmadım adetle gecti
15. gün olması gerekmiyor ben geçen ay 16. gün oldum yani batta adet tarihin ne ise o zaman oluyor..bat yarın benim de ama dün gece 1-2 damla ilişkiden sonra pembe ve kırmızı arası kan geldi kesildi gerisi gelmedi bakalim inşallah da gelmezBenim son 3 tarih
7 ekim
5 kasım
7 aralık
30. Günümm normaldeee 31. Gün gelirrr. Karnım kasığım ağrıyor gelecek diye aklım çıkıyorr. Karnımın altı ağrıyor benim. Göğüslerim yan kısımlarda sızı var. İğneden sonra kesin 15. Gün olması mı lazımm???
Mrblar korkma canim bende 3 ay klomen catlatma ignesi kullandim bir seferinde kist var dedi muayenede ama hic ilac falanda vermedi diger ay adet gorunce 3.gunu gittim kendiliginden gitmisti zaten doktorumda endiselenmemem gerektigini soylemisti o yuzden stres yapma kendineBen sabah adet oldum canım. Gerizekalı kadın bana kist tehlikesinden bahsetmemişti. Şimdi acayip korkuyorum. Salı günü adetimin 4. Günü başka doktora gidip kist var mı diye baktırcam. Varsa cidden o kadını şikayet edicem çünkü bana bu tehlikeden bahsetmedi!
20 aralık iğne oldum 6 ocakta regl oldum. Bebek olmadığına değil Allah korusun kist olduysa diye içim içimi yiyorr
Yaa kurban olurum çok teşekkürler. Salı gidip görüncem içim rahatlasın diye. Sonrasında kendimi rahat bırakcam 1 yıl olamyınca doktora gidilirmiş ben 6 ay olmayınca düştüm yollara akşına bırakcam Allahın izniyleMrblar korkma canim bende 3 ay klomen catlatma ignesi kullandim bir seferinde kist var dedi muayenede ama hic ilac falanda vermedi diger ay adet gorunce 3.gunu gittim kendiliginden gitmisti zaten doktorumda endiselenmemem gerektigini soylemisti o yuzden stres yapma kendine
İnşallah gönlüme göre olur kuzum. Benim iğneden sonra 17. Günümde söküldü 16. Gece ufak ufak belli etti leke şeklinde. Sabahda oldum zaten15. gün olması gerekmiyor ben geçen ay 16. gün oldum yani batta adet tarihin ne ise o zaman oluyor..bat yarın benim de ama dün gece 1-2 damla ilişkiden sonra pembe ve kırmızı arası kan geldi kesildi gerisi gelmedi bakalim inşallah da gelmez
benim cumartesi dediğim gibi bir iki damla leke şeklinde geldi dün hic gelen giden olmadı ama bugün sökülür gibi geliyor hayırlısı artıkİnşallah gönlüme göre olur kuzum. Benim iğneden sonra 17. Günümde söküldü 16. Gece ufak ufak belli etti leke şeklinde. Sabahda oldum zaten
Acele etme ama esinin ve senin testlerini yaptir mutlaka eger bir sikinti varsa onlemini onceden almis olursun hormon testleri, rahim filmi ve pihtilasmaya baktir derim ondan sonrasi rabbime kalmis hayirlisiyla evlat sahibi oluruz insallahYaa kurban olurum çok teşekkürler. Salı gidip görüncem içim rahatlasın diye. Sonrasında kendimi rahat bırakcam 1 yıl olamyınca doktora gidilirmiş ben 6 ay olmayınca düştüm yollara akşına bırakcam Allahın izniyle
Pıhtılaşma, rahim filmi dışında her şey yapıldı şükürler olsun gayet temiz iyi. Akışına bırakcam kuzum teşekkürlerAcele etme ama esinin ve senin testlerini yaptir mutlaka eger bir sikinti varsa onlemini onceden almis olursun hormon testleri, rahim filmi ve pihtilasmaya baktir derim ondan sonrasi rabbime kalmis hayirlisiyla evlat sahibi oluruz insallah
İyi bari sevindim.Bende yarin gidicem bakalım inşallah bende de kist olmamıştır.Ben bu ayda klomene devam edebilirim bakalım ne dicek yarinDoktora girdim dedim bu haptan sonra kist olabiliyormuş bakar mısınız?? Diğer ruh hastası kadına gitmedim. 6 ay deneme sonucu klomene yönlendirilmeniz çok yanlış. Bu işin oluru 1 yıldır dedi. Kist oluşmamış şükürler olsun ki. Adetin başladığı günü 1. Gün kabul edip 6-8-10-12 şeklinde ay sonuna kadar gün aşırı ilişkiye girin dedi. Klomen içmene kesinlikle gerek yok. Çok şaşırdım 6 ay denedik dediğiniz halde vermesine siz mi ısrar ettiniz dedi? Hayır dedim. Şimdiii şükürler olsun kist mist olmamış Allah korusun olsa bile hamileliğe engel değilmiş. Hamile kalınsa bile bebeğe zarar veremezmiş. sadece adet gecikmesi yaparmış. O yüzden bu aydan sonra minik bir tatile çıkıp, kendimi rAhatlatıcam akışına bırakıcam :) kendinize iyi bakın güzeller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?