Klomen ve ovitralle catlatma ignesi

Benimde ilk bir yıl düşünmedim soonra bi düşündük bi düşünmedik derken toplasan bir bucuk yıla yakın oldu isteyelim ama hala yok.iki ay falan daha denicem olmazsa tüp bebeği araştırmaya baslicam attık =(

Test filan neden yaptırmadın?? Hormon sperm vs

Bugün olmamız lazım normalde
Benim son 3 tarih
7 ekim
5 kasım
7 aralık
30. Günümm normaldeee 31. Gün gelirrr. Karnım kasığım ağrıyor gelecek diye aklım çıkıyorr. Karnımın altı ağrıyor benim. Göğüslerim yan kısımlarda sızı var. İğneden sonra kesin 15. Gün olması mı lazımm???

Ben öyle biliyorum canım çünkü adet yumurtlamanın 14. Günü gelir geçen ay öyle oldu benim

Ben öyle biliyorum canım çünkü adet yumurtlamanın 14. Günü gelir geçen ay öyle oldu benim
Hep yazmışlar ya 17. Gün oldum idrarda pozitifti o gün regl oldum. Test yapmaya cesaretim bile yok(( rabbim en doğru zamanda hayırlısını nasip etsinn. Heveslensem mi bilemedim. Sen saat kaçta hangi gün vurundun??? Ben 20 aralık 09.00

Senin 16. Günün canım ben 21 Aralık akşam 5 te vuruldum

Selam kizlar. Bu ay klomen kullandim bugün adetimin 11.günüm ve sol over 14 mm olmus doktorum sali günü gel dedi 15.günüm oluyor sizce catlatma iğnesi yapilirmi 15.günde?

Selam kizlar. Bu ay klomen kullandim bugün adetimin 11.günüm ve sol over 14 mm olmus doktorum sali günü gel dedi 15.günüm oluyor sizce catlatma iğnesi yapilirmi 15.günde?
Doktorlar farklı zaman diliminde yaptırabiliyor . Bence doktoruna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…